Interferon sau Entecavir?

10-08-2009
S_nicolaie
Nu este medic/terapeut
S_nicolaie
Buna! As dori sa mai aud cateva pareri pentru ca subt destul de confuz. Indeplinesc conditiile pentru a mi se intocmi dosarul pentru tratament, intrucat viremia este la valoarea de 2.025.805 copii/ml, dar din pacate (daca pot spune asa) transaminazele sunt normale si de aceea voi fi nevoit sa imi fac si o punctie hepatica.
Medicul meu sustine insa ca ar trebui sa fac tratamentul cu interferon deoarece in cazul in care acesta nu va da rezultate voi avea varianta sa continui tratamentul cu entecavir, iar daca incep direct cu entecavirul si nu va da rezultate nu voi avea alternativa.
Sunt un pic neincrezator deoarece din ce am mai citit, cel din urma (entecavirul) fiind utimul aparut pe piata s-ar parea ca este mult mai bun, nu are atat de multe reactii adverse si se ia sub forma de pastile nu injectabil.
Ma gandesc tot mai mult sa mai cer parerea unui specialist dar mai intai as dori sa aud un sfat si din partea voastra.
4 comentarii
0
15-08-2009, ora 22:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Daca as fi in locul dvs. nu as lua niciunul dintre cele doua. Va recomand un preparat antiviral natural, precum Sambucol... ----------*
Decizia este a dmneavoastra...consultai si un medic fitoterapeut sau orice alt specialist in medicina complementara. Va spun asta pt ca interferonul si Entecavir-ul au efecte adverse extraordinar de nocive, in special in sfera psihica!

Toate cele bune!

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)

(*modificat de administrator)
0
26-08-2009, ora 00:04
LORANA
Nu este medic/terapeut
LORANA
CE TRAT homeopat se poate da in hepatiata b cu transaminaze in limite si viremie mica?
0
22-01-2011, ora 13:50
emmylly_72
Nu este medic/terapeut
emmylly_72
s nicolaie buna sunt emilia si ti pot raspunde la intrebare, adica iti pot da un sfat daca accepti eu am facut interferonul in 2004-2005 si in 2009 mi a recidivat boala cu valori mai mari decat prima data acum o sa incep entecavirul. toti medicii mi au spus ca nu trebuia sa fac interferonul pe care l am suportat si f greu. am intalnit persoane cu rezultate f bune la entecavir si nu are reactiile adverse pe care le are interferonul.. sper sa te ajute si sa auzim numai de bine. sanatate multa!
0
25-01-2011, ora 08:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Lorana, tratamentul homeopat se poate prescrie doar după o examinare fizico-mentalo-psihică a persoanei afectate de hepatită, de către medicul homeopat, în urma analizării istoricului medical şi, în unele cazuri, după interpretarea analizelor medicale.
Consultaţi un medic homeopat!
__

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici