Intarzieri menstruale si homeopatia

05-01-2014
oana ingrid
Nu este medic/terapeut
oana ingrid
in cazul menstruatiei neregulate daca se face cura cu ceaiul de napraznic si apare o sarcina care nu e descoperita la timp si se consuma acest ceai in continuare ce se poate intampla?Specific ca imi doresc un copil, dar nu mai apare si ciclul meu nu e deloc regulat.
6 comentarii
0
06-01-2014, ora 01:36
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Daca vreti sa aveti o sarcina, cred ca ar fi mai bine sa nu mai consumati acest ceai. Ar fi mai bine sa apelati la un medic homeopat si la tratamentul pe care o sa vi-l dea el pentru reglarea ciclului. Tratamentele homeopate nu au contraindicatii si nu au efecte secundare. Cu stima si respect dr Petre Muresan
0
06-01-2014, ora 03:20
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Colegul meu are dreptate. Ca fitoterapeut recomand oprirea tratamentului cu ceai de năpraznic. În general când se depăşeşte doza, acesta devine toxic. Este contraindicat in sarcină si in tratarea copiilor. De altfel nu este planta cea mai nimerită pentru reglarea ciclului. La nivel ovarian estrogenul şi progesteronul au reglaje foarte delicate pe parcursul derulării ciclului. Ori in acest caz, năpraznicul aduce cantităţi mari de progesteron producând dezechilibre majore care poy favoriza polipi şi chisturi uterine. Pentru reglarea ciclului, vom avea o altă discuţie. Totdeauna este bine să consultaţi un specialist.
0
06-01-2014, ora 17:35
oana ingrid
Nu este medic/terapeut
oana ingrid
Va multumesc frumos amandurora pentru sfaturi.Incep sa intru in panica.Am fost luna trecuta, dupa perioada menstuala la un doctor ginecolog si i-am zis ca timp de jumatate de an imi intarzie menstruatia(imi vine cam la 50 de zile)si la inceput am scurgeri maronii si dureri de burta.Mi-a facut o ecografie intravaginala si mi-a zis ca am ovare micropolichistice.Nu mi-a dat nici un tratament, ci m-a trimis la un doctor endocrinolog.D-na doctor endocrinolog mi-a dat sa-mi fac urmatoarele analize:TSH, FT4, PROLACTINA SI TESTOSTERON, cel din urma trebuie facut in ziua a3-a pana maxim in cea de a 5-a zi de ciclu, dar au trecut 45 de zile si de doua zile am iar scurgeri maronii, dureri de burta si o stare de depresie maxima.Mi-am facut si 2 teste de sarcina si nimic...Voi renunta sa mai beau ceai de napraznic si imi voi cauta un doctor hemeopat.Mentionez ca sunt din Botosani si am 28 de ani.Va multumesc.
0
16-01-2014, ora 01:17
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Decizie corecta. Consider ca prin combinarea fitoterapiei cu homeopatia si prin tratamente de acest gen bine conduse puteti obtine rezultate foarte bune. Cu stima si respect:
dr Petre Muresan
0
16-01-2014, ora 15:20
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Nu trebuie să intraţi în panică.lucrurile acestea se pot regla. Singura problemă este că se pierde timp şi veţi avea o sarcină mai târzie. Estrogenul produce perioada de fertilitatea şi ajută la promovarea sarcinii. Testosteronul produce curăţirea ovarelor şi pregătirea acestora pentru un nou ciclu. Prin tratamentul pe care l-aţi urmat, testosteronul se străduieşte să cureţe şi să înlăture ceea ce practic nici nu mai este pe acolo. Organismul încearcă să reactioneze normal, producând ovulaţii mici şi de scurtă durată -ceea ce re prezintă micile sângerări. Ovulaţia nu poate avea loc din aceste cauze: cantitate mare de testosteron şi cantităte foarte mici de estrogen. Asta este cauza pentru care ciclul vine aşa de rar. FOARTE important: pentru sarcină, tratamentul se face diferenţiat, cu plante diferite şi numai din ziua 7 până in ziua 24. Pentru reglare hormonală, tratamentul este diferit si măreşte gradul de fertilitate. Din această cauză lucrurile aceste nu se fac întâmplător, doar cu informaţii de pe net.
0
09-04-2014, ora 21:35
sethgabriela
Nu este medic/terapeut
sethgabriela
am 43 de ani, am avut ciclul regulat pana in luna februarie, de atunci nu mi-a venit ciclul.
am facut 2 teste de sarcina, 1 in martie si 1 in aprilie, care mi-au indicat ca nu sunt insarcinata.
ma simt ca un balon gata gata sa explodeze, nu stiu ce mi se intampla.
nu am bufeuri, nu am calduri, din contra seara la culcare mi-e foarte frig, nu am prea multa pofta de mancare, nu sunt excesiv de nervoasa, din contra in perioada premenstruala eram ca un ceas cu bomba.
am luat de 3 zile tinctura de zmeura, dar nici un semn de ciclu.
credeti ca se poate sa fi fost ambele teste de sarcina defecte? credeti ca ar trebui sa repet testul de sarcina? multumesc f mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •