Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.

30-12-2014
Adriana2014
Nu este medic/terapeut
Adriana2014
Buna ziua...

M-am hotarat sa ma inregistrez pe acest cont deoarece mi se pare ca este foarte eficient si ofera raspunsuri exacte la problemele ginecologice.

Eu am avut parte de un contact sexual neprotejat..sau mai bine zis: el a folosit coitus interruptus..eu stiam foarte clar ca aceasta metoda nu e foarte eficace...mai ales in cazul femeilor cu ciclu menstrual neregulat intre care ma regasesc si eu.Eram in a 10-a zi a menstruatiei cand a avut loc contactul..si ptr siguranta mea am luat Postinor. Dupa 7-8 zile mi-a venit menstruatia ce a tinut 5-6 zile si era menstra normala, nu avea culoarea schimbata (in mod normal dureaza 7 zile in cazul meu)M-am mirat, dar citind prospectul de la Postinor am aflat ca e contraceptie de urgenta si acest medicament impiedica aparitia ovulatiei..dar daca ovulul a fost fecundat nu se mai poate face nimic.Dupa contactul sexual am facut dus imediat
...contactul a avut loc pe 23 noiembrie...menstruatia mi-a venit pe 30 noiembrie..si conform calculelor mele pe 28 decembrie trebuia sa imi apara menstruatia...mentionez ca inainte aveam menstrutia normala la 28 zile fara probleme..cu 1-2 zile intarziere...trebuia sa fi aparut pe 1-2 noiembrie si mi-a venit pe 13 noiembrie...dupa utilizarea Postinor ptr siguranta de a nu ramane insarcinata..mi-a venit cum v-am zis pe 30 noiembrie...

Domnule doctor, va rog sa imi spuneti ce e de facut? Voi face si un test de sarcina azi ptr a fi sigura...dar dna dr ginecolog la care merg are cabinetul inchis..asa ca nu pot face un control..
Ma inteapa tare zona ovarului stang de vreo 2 zile (am ovare polichistice- am si avut acum 4 ani un chist ce s-a absorbit pe ovarul stang)...scurgerea zilnica e schimbata la culoarea..presupun ca am candidoza.cel mai bine voi sti cand voi merge la un medic la control...nu sunt din Bucuresti ca as fi venit la dvs.

Va rog sa imi dati un raspuns..ptr ca sunt panicata..
2 comentarii
0
03-01-2015, ora 12:56
Adriana2014
Nu este medic/terapeut
Adriana2014
Am facut testul de sarcina pe 30.12.2014..a iesit negativ..iar in noaptea de Revelion mi-a venit menstruatia..ce a tinut mai putin: 3 zile..sunt ingrijorata..voi mai face inca un test de sarcina si voi merge la ginecolog..
0
03-01-2015, ora 13:17
marden
Nu este medic/terapeut
marden
Eu consider ca e o reactie la Postinor, ti-a dereglat menstra, asa ca, cred eu ca sansele de a fi insarcinata sunt 0.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •