Intarzierea menstruatiei

13-08-2014
maria224
Nu este medic/terapeut
maria224
Buna seara, am 17 ani si experimentez ciclul menstrual de mai bine de 5 ani.Luna aceasta insa, am cam fost ocolita. Precizez ca de aproximativ 2 saptamani am inceput sa tin o dieta destul de drastica fata de ce mancam eu inainte pe care am combinat-o cu o ora de alergat seara.Nu mult dupa ce am inceput acest program am avut impresia ca 'este pe vine' deoarece in vreo doua zile la rand am observat niste secretii care pareau a contine sange iar intr-o seara dupa alergat si o baie lunga, a pornit, insa dimineata nu mai aveam nimic.Aceste lucruri s-au petrecut inainte de data insemnata in calendar iar de la aceasta au mai trecut iarasi cateva zile si musafirii nu sosesc. Sunt putin confuza deoarece nu pot spune ca ciclul meu este regulat sau nu si nici nu am intretinut nici un fel de relatii cu nimeni niciodata. As dori parerea unui specialist daca se poate sau daca voi fetelor ati trecut prin ceva asemanator, multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.
2 comentarii
0
19-08-2014, ora 09:56
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Dereglarea ciclului menstrual poate fi cauza si de cura de slabire pe care o tineti, dar cel mai recomandat este sa efectuati si o ecografie genitala.

o zi placuta!
0
02-09-2014, ora 09:08
Despina2275
Nu este medic/terapeut
Despina2275
Buna ziua,

Am avut contact neprotejat in data de 9-10 aug, ultimele doua zile ale menstruatiei care a venit mai devreme decat de obicei. In mod normal ar fi aparut la 29 de zile, in lunile mai reci la 31, ieri ar fi trebuit sa inceapa din nou insa nu s-a intamplat.
Finalitatea actului a fost afara, dar sunt putin ingrijorata, credeti ca ar putea fi o sarcina sau doar intarziere pe fond de stres? Am sanii durerosi de doua-trei zile similar SPM.

Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.