Intarzierea menstruatiei ! Ajutor!!! PLS!

23-03-2009
amalutza20
Nu este medic/terapeut
amalutza20
Buna fetelor, vreau sa va intreb daca vi s-a intamplat sa va intarzie menstruatia dupa ce ati facut pauza la anticonceptionale? eu am luat marvelon 21 timp de 2 ani, acum sunt la pauza si am deja o intarziere de 10 zile. Am facut teste de sarcina si sunt negative. Va rog sa-mi impartasiti experienta voastra. VA MULTUMESC.
7 comentarii
0
23-03-2009, ora 20:03
act
Nu este medic/terapeut
act
nu pot sa ma pronunt despre gravitatea sitatiei, dar parerea mea este ca nu ar trebui sa te ingrijorezi si sa iti faci un control. acest lucruri se mai intampla.
0
24-03-2009, ora 20:16
michidoo
Nu este medic/terapeut
michidoo
eu am facut pauza dupa 1 an si jumatate de Mercilon, cateva luni menstruatia a fost regulata, apoi nu a mai venit timp de 4 luni. A fost pe baza de stres, oboseala, dar nu am avut alta solutie pentru deblocare decat sa iau progesteron. Imediat ce a venit menstruatia, am intrat iarasi pe anticonceptionale, desi nu asta era planul.

Deci ai grija cu stresul si oboseala, stii ca pot afecta CM. Si nu te ingrijora daca nu vine, dar daca intarzie mai multe de 2-3 luni, consulta un medic.
0
24-03-2009, ora 20:37
mona_yo46
Nu este medic/terapeut
mona_yo46
nu stiu ce sa zic aceiasi problema o am si eu ultima menstruatie am avut-o pe 23 feb pana atunci am luat triqilar si am facut luna asta pauza dar este in 24 martie si nu mi-a venit am facut 3 teste si toate negativenu am mai avut probleme de astea si stau sub un stres nici noaptea nu mao pot dormi.
0
24-03-2009, ora 23:31
amalutza20
Nu este medic/terapeut
amalutza20
mie mi-a venit in dimineatza asta dupa 11 zile intarziere, imi planificasem ieri ca azi de dimineatza sa merg la doctor, lucru pe care l-am si facut, dar binenteles doar pt discutie, caci control nu s-a mai putut. asa. mi-a spus ca pauza care am facut-o nu a fost justificata pt ca, contraceptivele cu nivel redus de hormoni nu dauneaza fertilitatii, si asa cum toate ne dorim la un moment dat copii... e bine de stiut. mi-a spus ca pot sa iau si 6-7 ani incontinuu anticonceptionale fara repercursiuni. knd decid sa raman insarcinata trebuie doar sa renunt la ele si sa astept cateva luni pana se readapteaza organismul si apoi sa raman. intarzierea menstruatiei dupa o pauza este absolut normala si modificarea menstrei deasemenea. asa k mona_yo46 nu te agita pt k nu vei reusi decat sa ti-o intarzii si mai mult pe fond de stres. in februarie mine mi-a venit pe 13 si trebuia sa vina in martie tot pe 13 (nu uita k februarie a avut 28 de zile)... si mi-a venit azi pe 24... asa k stai linistita. e normal. succes!
0
25-03-2009, ora 18:57
didii31
Nu este medic/terapeut
didii31
Buna fetelor as avea si eu o singura intrebare.Acum citeva saptamini am fost la medic pt o problema la san, am descoperit cu citeva saptamini in urma un nodul, am facut mamografie analize si restu ce trebuie facut, prin urmarea acestor analize medicul mi-a dat un tratament, pe care trebuie respectat.Tratamentul constind in vitamina "E"si Diane35, asa mi-a spus.Dar se pare ca am o problema, ama inceput sa iau "Diane-35"mananc foarte mult de la acest tratement si altceva ar mai fii ca mi-a intirziat ciclul menstrual.Trebuia sa-mi vina pe 14 si acum suntem in 25, si eu va intreb pe voi, se poate sa fie o sarcina la mijloc ?.Va multumesc mult !.
0
31-03-2009, ora 09:34
duffy
Nu este medic/terapeut
duffy
este normal sa-ti intarzie dupa ce numai iei anticonceptionale. probabil iti trebuie o perioada pana sa ti se regleze iar
0
15-10-2009, ora 21:38
1on3l4
Nu este medic/terapeut
1on3l4
buna fetelor am si eu o mare intrebare la voi.mi-a intarziat ciclul 10 zile pana akuma si nu stiu care ar fi cauza.mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit amandoua negative.nu stiu care ar fi motivul.eu am un ciclu neregulat dar niciodata pana akuma nu mi-a intarziat asa de tare.imi venea ori cu cateva zile mai repede ori cu cateva(dar nu multe) mai tarziu.va rog eu mult dati-mi si mie un sfat.multumesc din suflet
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contraceptive combinate (COC)
  • O metodă contraceptivă pentru bărbați având la bază un hidrogel
  • Contraceptivul on-off pentru bărbați
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale pot diminua simptomele premenstruale?
  • Contraceptiv masculin sub formă de gel eficient la maimuțe
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  • De ce întârzie menstruația?
  • Pilula contraceptivă masculină este sigură și eficientă (Studiu)
  •