Intarziere menstruatie

17-08-2011
Cristinaaa15
Nu este medic/terapeut
Cristinaaa15
Buna seara,

Doresc o parere, daca este posibil, in legatura cu urmatoarea problema.Ultima menstruatie a fost in data de 30 iunie, dupa ce a intarziat aproximativ 10 zile.Suntem in luna august acum, la jumatate iar urmatoare menstruatie nu si -a mai facut aparitia, deja avand o intarziere de 20 de zile si nefiind semne ca mi -ar veni ciclul.Am fost la un ginecolog pe 4 august, m-a examinat, mi-a spus ca nu am nimic, ca e totul in regula, sarcina nu este.I-am spus ca acum 3 ani am avut candidoza si acum pare sa fi reaparut si mi-a dat un tratament, fara sa imi faca analizele.Se poate ca problema sa fie din cauza acestei ciuperci?

Multumesc anticipat!
15 comentarii
0
17-08-2011, ora 19:56
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Nu e din cauza la candidoza intarzierea menstruatiei, posibil o dereglare hormonala, sau daca ai avut contacte sexuale neprotejate, fa-ti si un test de sarcina, stiu ca medicul ti-a spus ca nu e nimic, dar cateodata se mai inseala, daca e prea mic fatul, asta daca ti-a facut vreo ecografie..urmeaza tratamentul dat, iar daca nu-ti trece candida, fa o analiza la secretia vaginala, ca sa iei tratamentul exact si sa fii sigura ca e ceea ce trebuie..daca nu e sarcina si in continuare nu-ti vine menstra, schimba medicul si mai cere o parere..
0
18-08-2011, ora 11:09
arina87
Nu este medic/terapeut
arina87
Poate fi si o dereglare hormonala, am avut si eu asa ceva, la mine cite 2-3 luni nu era c.m., am fost si la medic si numai ma examinase si fara analize fara nimic, calm mi-a zis ca daca mai trec 10 zile si tot nimic, apoi sa ma prezint la el si ei sa-mi porneasca c.m., eu am hotarit sa nu ma duc, si peste 7 zile dupa asta a si venit c.m si la mine, peste un timp se regulase si era tot normal o data in luna la ceeasi data si am facut si analizele hormonilor si tot era in regula deja, asa ca te sfatui sa faci analizele la hormoni, poate nu-i nimic strasnic nici la tine, succes!
0
18-08-2011, ora 12:39
Cristinaaa15
Nu este medic/terapeut
Cristinaaa15
Multumesc pentru raspunsuri! O sa fac inca un test, iar daca nu e nimic iar o sa merg pe analize.
0
18-08-2011, ora 15:11
arina87
Nu este medic/terapeut
arina87
Cristina mai incearca si fa un test, da eu pina a ma decide sa merg la medic in fiecare luna faceam minim 3, ne dorim un copil foarte mult.si plus era si intirzierea asta si nustiu de ce parca eram convinsa ca e sarcina sii tot, dar, nu a fost sa fie! bafta tie!
0
23-08-2011, ora 14:03
mada-duca
Nu este medic/terapeut
mada-duca
buna, am 12 ani si imi intirzie menstruatia cu aproape 2 luni deja, nu am avut nici un fel de relatii sexuale(adica sunt virgina).ma puteti ajuta cumva???imi puteti spune din ce cauza intirzie
0
23-08-2011, ora 14:09
camey
Nu este medic/terapeut
camey
buna ziua, sunt foarte disperata nu mai mi-a venit menstruatia de 7 luni.am luat tot felul de tratamente si naturiste ca sa nu mai iau anticonceptionale si nimic.sunt disperata va rog sa ma ajutati cu un sfat.
0
24-08-2011, ora 08:56
arina87
Nu este medic/terapeut
arina87
Camey, asa problema are o colega de a mea, nu are menstr...deja de 1 an, dar, la ea e problema a aparut din cauza depresiei si organismul ei are acum multe schimbari de infruntat, in final... din 60 de kg a ramas in jur la 30, foarte strasnic, imi pare foarte rau de ea!!!
Posibil la tine e alta situate, asa ca... te sfatui, capul sus si inainte, viata continua, incearca si fa analiza hormonilor, desigur daca n-ai facut-o.bafta!
0
26-08-2011, ora 01:03
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Mergeti la medic endocrinolog, si spuneti care este problema, poate va da si un tratament de declansare a menstrei..
0
31-08-2011, ora 00:20
camey
Nu este medic/terapeut
camey
si eu sunt stresata, imi cade f rau parul la fel nu stiu ce tratamente sa mai fac mai am putin si raman cheala, oare sa fie asta cauza ca nu mi-a mai venit de 7 luni?am scazut si eu in greutate dar nu foarte mult, cel mai frica imi e ca endocrinologul tot anticonceptionale iti da si nu mai vreau sa le iau ca m-au imbacsit de ele si m-am ingrasat si 16 kg de la ele, altceva nu se poate face?va multumesc pt raspuns.
0
31-08-2011, ora 19:11
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Mai sunt si alte medicam de ex Duphaston, care provoaca menstra, eu zic totusi sa mergi la endocrinolog, mai ales ca-ti cade parul, posibil de aici sa fie, fa si o ecografie transvaginala, paote ai si chisturi..deci numai mergand la medic, te poti lamuri..
0
31-08-2011, ora 19:15
Cristinaaa15
Nu este medic/terapeut
Cristinaaa15
Buna seara,

Mi -a venit pana la urma ciclul acum 2 saptamani si a fost normal, sper sa nu imi faca surprize si luna viitoare;))Da, erau probleme hormonale si anume faptul ca, fiind in primul an de facultate am avut un program haotic si am reusti sa ma ingras 13 kilograme.Acum am inceput sa le dau jos dar sigur problema cu ciclul era din cauza cresterii bruste in greutate.Multumesc pentru sfaturi si multa sanatate !
0
09-10-2011, ora 15:27
allyz
Nu este medic/terapeut
allyz
am si eu o intrebare,...
am luat anticonceptionale timp de 2 ani de zile... m-am horatat sa fac o pauza.. am facut de aproape 2 luni de zile... in primele 2 luni ciclu mia venit normal.. septrmbrie am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat in mine si dupa 2-3 zile mi-a venit menstruatia. in octombrie, am fauct iarasi sex neprotejat, nu a ejaculat in mine, am luat si postinor. acum e a 9 zi in care nu mi-a venit menstruatia. am facut 2 teste de sarcina si mi-a iesit negativ. ce sa inteleg?
simptome nu am..sanii mi-s intariti...cosuri am...
0
09-10-2011, ora 23:58
camey
Nu este medic/terapeut
camey
acum doua zile am fost la doctor si am fost depistata cu tumoare la coloana vertebrala, mi s-a spus ca de la asta nu mai mi-a venit ciclu de atatea luni, si imi cade parul ca ea s-a hranit cu tot sangele rau, nu o sa inteleg niciodata de la ce am facuttumoare la coloana ca niciodata nu am avut probleme cu ea, maine trebuie sa merg sa fac RMn sa vada daca este cazul de operatie, ma asteptam la orice dar mai putin la asta.nu e de joaca fetelor mergeti la doctor din timp.
0
11-10-2011, ora 20:46
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Imi pare pt ce ti se intampla, sper sa fie bine..sa ne tii la curent cu evolutia ta..sanatate!
0
27-04-2012, ora 20:51
abigail7
Nu este medic/terapeut
abigail7
buna!si mi-e mi-a intarziat menstruatia vreo 4 luni..am baut ceai, pastile si acum iau tinctura de zmeur..e buna?..nu am fost la doctor..nu vreau sa iau anticonceptionale:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •