Intarziere menstruatie

10-04-2010
AlinaL
Nu este medic/terapeut
AlinaL
Incep prin a imi cere scuze ca deschid un nou subiect pe aceasta tema, e mai mult pentru a ma asigura ca voi primi un raspuns. Problema este intarzierea menstruatiei cu aproximativ 10 zile. Nu pot spune ca aveam menstruatie regulata, insa era o marja de 2-3 zile maxim. Contact sexual nu am mai avut de 3 luni si chiar si atunci ne-am protejat. Prima menstruatie de dupa a fost foarte scurta, insa apoi totul a continuat perfect normal, a venit si a2a menstruatie fara probleme. Deasemenea la 2 luni, 2 luni si o saptamana de la ultimul contact sexual am fost si la un control ginecologic. Daca s-ar fi pus problema unei sarcini presupun ca s-ar fi vazut la ecografii ( imi pusesem problema unor chisturi, insa doctorul m-a linistit ca nu este cazuld e asa ceva). Am facut si testul papanicolau, insa dupa controlul ginecologic, circa 2 zile am avut niste secretii. Care ar putea fi cauza?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
2 comentarii
0
11-04-2010, ora 18:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Deci la ecografie ovarele sunt fara probleme.un test de sarcina ai facut ?.daca e negativ eu zic sa repeti ecografia pelvina in alta parte.
0
12-04-2010, ora 10:39
AlinaL
Nu este medic/terapeut
AlinaL
La ecografie mi s-a spus ca atat uterul cat si ovarele sunt in regula si nu am de ce sa imi fac griji. Ieri am facut si un test, negativ! Chiar nu stiu.. Ma gandesc ca daca ar fi fost de o sarcina, ar fi trebuit sa am simptome sa simt totusi ceva, ar fi de mai bine de 3 luni, nu s-ar fi manifestat intr-un fel? In rest, nu am avut decat dureri de cap la ceafa dar le-am pus pe seama unei raceli. :( voi mai incerca cu inca o ecografie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: