Intarziere menstra... insarcinata??!?!

17-12-2007
ovidelu2006
Nu este medic/terapeut
ovidelu2006
alut! va rog sa ma ajutati si pe mine. prietena mea trebuia sa fie in perioada de CM din data de 9dec si acum inca nu a avenit. Am facut dragoste pe 2 decembrie si a luat postinor 2. Intre timp in saptamana asta in care i-a intarziat CM a avut dureri de burta, astazi a avut sanii foarte tensionati, acum 2 zile a avut si niste surgeri dar care erau de culoare maronie si spune ea ca nu a fost sange. In acelasi am facut si un test de sarcina si a iesit cu a 2-a liniuta foarte pala dar se distinge. Ea a mai avut probleme cu raceala in zona asta sensibila si acum crede ca are si asta o parte din vina. Spuneti-mi va rog o parere este sau nu insarcinata? Este doar racita si asta ii intarzie foarte mult menstruatia? Va rog lamuriti ma si pe mine...
4 comentarii
0
17-12-2007, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
avand in vedere ca nu puteti schimba nimic acum. Mai repetati testul de sarcine la cateva zile, faceti dragoste protejat, renuntati la postenor, e o prostie cu multe efecte nedorite. Invata tu sa protejezi prietena, sa te abtii sa ejaculezi, sau sa imbraci prezervativul in ultimul moment cand simtiti ca jocul va tensionat suficient.
Un consult ginecologic ar exclude un chist ovarian sau o adnexita!!!
0
18-12-2007, ora 00:00
Dr.Cristi
Identitate neconfirmată
Dr.Cristi
unele infectii din sfera uro-genitala pot cauza uneori dereglari ale ciclului menstrual. iar in legatura cu testul de sarcina.e destul de specific, dar nu ar strica repetat. e bine sa-l faca dimineata din prima urina.
0
18-12-2007, ora 00:00
ovidelu2006
Nu este medic/terapeut
ovidelu2006
O sa repetam testul dimineatza sa vedem inca o data ce va iesi si sa speram ca nu are nimic grav, va multumesc pentru sfaturi am sa incerc sa le urmez intocmai.
0
15-03-2021, ora 17:26
Mica00
Nu este medic/terapeut
Mica00
Buna, am avut un contact sexual cu prietenul meu insa nu a ejaculat, a fost 1-2 min iar dupa a pus preservativul, iar de atunci am facuto mereu protejat, ultima menstruatie am avuto de pe 16 februarie, 5 zile, iar ieri 14 martie ar fi trebuit sa am prima zi de menstriatir, este deja 15 si nimic..sunt foarte speriata, aveam ciclul oarecum regulat in jur de 26 -27de zile dar imi e foarte frica.va roggg cineva sa ma ajute, am de ce sa ma ingrijorezi??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •