Insarcinata sau nu?Vreau un raspuns.

19-10-2014
CristyD
Nu este medic/terapeut
CristyD
Buna tuturor...
Recunosc ca nu am avut o viata sexuala foarte activa pana acum si am decis sa va cer ajutorul...
In 23 septembrie am avut un contact sexual neprotejat cu iubita mea folosind metoda coitus intreruptus apoi, ei i-a venit menstruatia in data de 26 si a tinut-o cam 4-5 zile.
Ea a inceput sa ia anticonceptionale din data de 1 pana in data de 11 octombrie cand a terminat flaconul si le-a intrerupt.A avut 3-4 zile de sangerari dupa intrerupere banuiesc ca fiind menstruatie.Daca ramanea insarcinata mai avea aceste sangerari dupa intreruperea anticonceptionalelor?
A trecut o luna si ea mi-a spus ca nu simte niciun semn legat de o posibila sarcina pe care sincer nu mi-o doresc.Este posibil sa fi ramas insarcinata? Imi doresc sa ma ajutati cu un raspuns.Va multumesc.
1 comentarii
0
25-10-2014, ora 14:43
89Adina
Nu este medic/terapeut
89Adina
Buna.Nu a rămas însărcinată sigur.Si eu am luat anticoncepţionale si dupa prima folie a doua zi mi-a venit menstruaţia.E un lucru normal, si organismul a răspuns normal la efectul anticoncepţionalelor.Atata timp cat e sub efectul lor, nu ramane si daca nici nu laşi in ea, şansele sunt 0.Ah da..si daca era însărcinată, nu ii venea ciclul.Ea nu are nici un semn, deci relax.Multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •