Insarcinata+chist 6, 4cm+doxiciclina

09-04-2010
PurpleKitty
Nu este medic/terapeut
PurpleKitty
buna seara,
Ma numesc Cristina si sunt venita in Bucuresti de 1 an!Am un chist pe ovarul stang si ma lupt cu el de vreo 2 ani!chistul este luteal si acum pe data de 19 aprilie eram programata sa ma operez dupa ce am vizitat foarte multi medici!de 2 luni sunt pacienta domnului doctor stoian ioan(un doctor minunat) care mi-a interzis anticonceptionalele si mi-a dat un tratament pe baza de vitamina A, E si calciu D3.La ultima mea analiza a lichidului vaginal s-a descoperit ca am intr-o stare foarte usoara ureaplasma si mi-a dat un tratament cu doxiciclina.cum am fost plecata din tzara am reusit sa fac rost de analize abia acum 3 saptamani si acum 2 sapt am inceput un tratament cu doxiciclina(10zile cate o capsula de 100mg la 24ore)!
Acum 3 zile mi-am facut testul si a iesit pozitiv(eram in al 9-lea cer).pana astazi.cand am fost la un alt medic pt ca domnul doctor stoian nu se ocupa de gravidute, care mi-a spus ca din cauza doxiciclinei risc sa imi nasc bebeul cu malformatii si ca pana saptamana viitoare sa ii dau un raspuns...daca ma decid sa il tin!
cine sunt eu sa iau viata unui copilas????plus ca am citit ca doxiciclina este periculoasa din a2-a luna de sarcina(putine femei stiu inca din prima luna ca sunt gravide)!doxiciclina ataca in mod normal sistemul osos.bebeu meu inca nu are asa ceva.Nu stiu, eu nu sunt in masura sa imi dau cu parerea.tot ce stiu e ca imi doresc acest copil.si chiar vreau sa il tin plus ca nu am nici nu drept sa ii interzic sa traisca!
Va rog din suflet sa ma ajutati.mai mult de atat...asi dori sa imi gasesc un doctor foarte bun care sa imi monitorizeze sarcina si cu care sa nasc.si as dori si un medic de familie foarte bun!
multumesc mult!
3 comentarii
0
10-04-2010, ora 12:49
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Buna! Daca iti doresti acest copil, mergi inainte cu credinta in Cel de Sus. Daca vrei un exemplu: sora mea a ramas insarcinata anul trecut in martie, iar la analize i-a iesit ca ar avea toxoplasmoza (era un indice cam mare), asa ca medicul i-a spus sa faca avort. eu am incurajat-o foarte mult sa pastreze copilul (recunosc ca poate am fost cam egoista, deoarece eu de 6 ani imi doream sa raman insarcinata si... nimic), dar m-am rugat si eu pentru acel copil pe care il doream atat de mult. Acum are o frumusete de fetita de 4 luni perfect sanatoasa de care ne bucuram cu totii si ii multumesc si acum lui Dumnezeu ca nu i s-a luat viata. Te rog sa fii optimista si sa ai incredere ca totul va fi bine! Daca te hotarasti sa pastrezi copilul, va doresc multa sanatate tie si bebelusului! Si asteptam vesti...
0
10-04-2010, ora 13:16
PurpleKitty
Nu este medic/terapeut
PurpleKitty
Am decis din momentul in care am vazut a2-a liniuta pe test ca pastrez acest copil!sunt impotriva avorturilor!!!stau si ma gandesc ca mai demult cand mamele noastre au fost gravide nu existau atatea analize si copiii se nasteau sanatosi(cu exceptia micilor probleme pe care cu totii le avem)! Cum nu existau atatea analize si femeile se puteau bucura de sarcina dar astazi, ti se cer o sumedenie de analize care mai de care mai sofisticate si datorita rezultatelor duci sarcina la capat cu frica!
in ziua de azi abia mai gasesti o mancare sanatoasa...nici macar apa sau aerul pe care il respiri, nu mai sunt sanatoase!
Dumnezeu e mare si consider ca daca el a decis sa raman acum insarcina(inainte cu 2 sapt de operatie), are el un scop!!!
multumesc mult pentru incurajare si sanatate la nepotita.si Doamne ajuta sa vi si tu cu o veste buna!
0
04-05-2010, ora 02:42
adinutza7
Nu este medic/terapeut
adinutza7
Buna PurpleKitty! Vroiam sa stiu cum mai esti, eu sper ca bine, pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie. Sunt in 9 saptamani de sarcina si in a 4-a am luat gentaminica timp de 7 zile din cauza de E-coli, nestiind ca sunt insarcinata, iar azi la ecograf mi s-a descoperit ca al meu chist endometriozic nu a disparut cum mi s-a spus de catre alt doctor, ci este acolo si are 4, 6/3cm. Plus ca pe cordonul ombilical ar fi un chist alantoidian de 1 cm, care inteleg ca ar fi intalnit, dar ca trebuie urmarit pentru ca in timp ar putea indica risc de malformatii. Din ce am inteles cel mai mult pe doctor il stresa acel chist pe ovar, care in timpul sarcinii s-ar putea sparge, da hemoragii si sa fiu operata de urgenta. Eu vreau sa pastrez sarcina, dar eu imi faceam griji doar pentru gentamicina care are efect ototoxic (auz) si nefrotoxic (renal), dar acum si cu chistul pe ovar, plus acel chist pe cordonul ombilical parca sunt prea multe. Te rog frumos da un semn, eu iti tin pumnii sa fii bine si nicio grija sa nu mai apara. Astept vesti. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul