Injectii cu cortizon pentr tratarea cictricilor | Forumul Medical ROmedic

Injectii cu cortizon pentr tratarea cictricilor

17-05-2012
sugarbabe
Nu este medic/terapeut
sugarbabe
Buna seara! Acum 7 luni am facut o operatie estetica de ridicare a sanilor si am ramas cu niste cicatrici destul de urate. Unele s-au vindect si se vindeca frumos insa cele de sub san s-au transformat in cicatrici chleoide. De la operatie tot folosesc creme gen Contractube, Mederma, Cimeosil plus tratamente naturiste insa nu este nicio schimbare. Mai deranjant este ca uneori incep sa ma manance foarte tare si nu pot sa ma scarpin pt ca inca sunt si dureroase.
Au trecut 7 luni si inca nu pot purta sutien pt ca ma deranjeaza din cauza cicatricilor. Medicul care m-a operat mi-a spus sa revin dupa ce trece un an de la operatie si daca nu se amelioreaza imi va face niste injectii cu cortizon.Nu am cerut prea multe detalii pt ca eram sigura ca o sa treaca dar asta a fost acum 4 luni si ele sunt la fel. Ce parere aveti despre aceste injectii cu cortizon utilizate in astfel de scopuri.Sunt costisitoare, au efecte negative? Va multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cicatricile vindecate nu au un impact asupra atractivității
  •