Ingrijire dupa operarea preputului

02-07-2014
cocosatul
Nu este medic/terapeut
cocosatul
Am trecut printr-o operatie acum 2 zile, a fost partiala, sunt ft multumit momentan de cum decurge totul, dureri nu am avut deloc decat usturime prima zi de fapt vreo cateva ore. Astazi totul este ok, nu am mai observat sange deloc dar totusi desi medicul mi-a acordat ceva timp imediat dupa operatie am cateva dubii in privirea ingrijirii. Deci deocamdata o tin mereu in pansament cu betadina, de fiecare data cand urinez schimb pansamentul bineinteles, si inainte de asta tamponez orice urma posibila de urina. Ba chiar decalotez cat sa se vada glandul putin ft putin ( nu va imaginez ca decalotez complet nici macar pe sfert ci, cat sa pot urina direct sa curga cat mai putin pe operatie. Ideea este asa trebuie sa procedez sau sa incerc sa decalotez mai mult sa curat ? Eu imi aduc aminte ca doctorul a zis sa o las in pace si mai multe detalii dar dupa operatie am cam uitat :-). Dati-mi va rog cei care ati trecut prin asa ceva cat mai multe detalii, trebuie sa incerc sa decalotez sau e ok asa sa curat locul de urina, torn betadina, pun pansament cu betadina si cam atat ?
Si acum dau cateva detalii despre operatie pentru cei care doresc faca : Am fost la o clinica privata de chirurgie plastica, doctorul un om de nota 10, curatenie maxima, operatia nu a durut deloc, iar dupa maxim o ora petrrecuta la clinica am plecat cu masina personala pe picioarele mele. Costul a fost de 600 ron, repet extrem de impresionat de conditii fata de spital. Durere nu am deloc, este doar incomod cu pansamentul, cu urinatul si etc.
Va multumesc si sper ca nu v-am plictisit, o seara faina tuturor !
3 comentarii
0
04-07-2014, ora 18:40
cocosatul
Nu este medic/terapeut
cocosatul
Este a 4 a zi si totul este super ok. Nu mai am dureri, de fapt nu am avut deloc, nici usturimi sau etc. Am fost la medic sa vad cand are programul si culmea m-am nimerit in ziua de consulatii, ieri, cu forta ma tarat la o consultatie fara costuri. Metoda mea de igienizare este ok, se decaloteaza extrem de putin cat sa se vada glandul atunci cand se urineaza ( atentie nu fortati incepe sa doara), tot cu ea decalotata dupa urinare se tamponeaza cu o compresa sterila urmele de urina si in final pansament cu betadina la greu. Din prima zii nu am mai sangerat deloc sincer sa va fiu singura chestie nasoala este intregul ritual de urinare. Cu erectiile ce sa zic, am avut cateva insa nu au fost asa dureroase, poate din motiv ca le-am controlat la timp. Treaba incepe sa fie buna si cucu-ul sa arate normal tot mai este putin imflamat dar na e treaba proaspata. Pentru cei care mai aveti intrebari nu ezitati, stiu ce inseamna sa te hotarasti asupra acestei operatii si incep sa cunosc si tainele de dupa.
Bafta tuturor !
1
09-07-2014, ora 08:09
cocosatul
Nu este medic/terapeut
cocosatul
A-8-a zii si totul decurge perfect. Au cazut deja 2 fire, nu mai am nici un fel de deranj la urinare sau alte activitati, totusi inca o pansez si folosesc betadina din abundenta. Nu am incercat sa decalotez si nici nu o voi face pana nu trec cel putin 12 zile ( ma refer la o decalotare totala). Inca il feresc de apa, doar ma sterg cu o compresa sterila la exterior. Incep sa fiu ft multumit de cum arata si sper sa nu am probleme la decalotare. Dupa spusele doctorului in 2 saptamani rana se vindeca complet dar pentru activitati sexuale e bine de asteptat pana la o luna, ca tesutul sa capete rezistenta. Bafta tuturor si sper ca e de ajutor cuiva.

P.s Erectiile numai deranjeaza deloc :-)
0
19-01-2015, ora 15:22
mihai2015
Nu este medic/terapeut
mihai2015
Salut,

Imi poti spune te rog la ce clinica ai facut operatia? Urmeaza sa fac acelasi lucru si nu stiu incotro sa ma indrept.

Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul