Infundarea trompelor genitale

06-11-2006
andryko
Nu este medic/terapeut
andryko
Infundarea trompelor genitale este o boala.Ce inseamna laparoscopia sau instilatii tin de infundarea trompelor genitale.
Exista tratament la domiciliu ceaiuri, baie cu sare(sovata )etc?
Daca stie cineva sa raspunda va rog ajutatima
andryko
4 comentarii
0
13-11-2006, ora 00:00
Georgiana Alina
Nu este medic/terapeut
Georgiana Alina
Pai hai sa o luam logic..daca ti se infunda nasul e o problema...esti racita, si nu mai poti respira atat de bine..daca sunt infundate tromele cred eu ca nu o sa mai ai menstruatie din care rezulta infectii si in cel mai rau caz poti ramane sterila pt ca ovulul ala nu mai are pe unde sa iasa din ovare.
0
19-07-2008, ora 00:00
gaby.bxl
Nu este medic/terapeut
gaby.bxl
Crezi tu. dar esti cumva sigura sau esti medic? eu sunt in aceasta situatie si desi crezi tu ca in cazul trompelor infundate nu mai exista menstruatie te inseli. Eu personal am avut menstruatie la 28 de zile fara nici un semn ca trompele ar fi infundate.ceva dureri la contact sexual din cauza unui chist;am facut laparoscopie si nu mi-a fost rusine sa intreb pe doctorita aia ce inseamana si de ce se face ca doar de asta platesc.se curata trompele sub anestezie ;trei gauri una in buris sau sub buric si doua in dreptul ovarelor.nu doare.eu la o ora dupa ce m-am trezit din anestezie mergeam pe picioare.asa cred eu ca e mai bine sa mergeti sa intrebati un medic ca situatia difera la fiecare dintre noi.a si nu exista tratament la domiciliu sub nici o forma trebuie mers neaparat la medic.Cauza trompelor infundate este o probabila infectie netratata la timp.trompele infundata sunt o cauza a sterilitatii.se trateaza dar nu la" radio dune", ci la medic
0
15-02-2009, ora 15:40
mercedes
Nu este medic/terapeut
mercedes
in aceeasi situatie sunt si eu am trompele infundate, am facut si laparoscopie si nu mi lea putut desfunda, rar ciclu tot mai am doar ca e 2 zile, ma interesa ce efect are baia in cada cu sare normala la vrac?
0
16-02-2009, ora 16:30
gaby.bxl
Nu este medic/terapeut
gaby.bxl
nu cred sa aibe vreun efect sarea de bucatarie.ciclul scurt la mine a venit in urma laparoscopiei.personal am incercat toate posibilitatie unor tratamente naturiste... tot ce am putut gasi cure de laptisor de matca tot ce se putea incerca.singura solutie este fecundarea in vitro. medicul mi-a spus ca pot incerca toate metodele voi astepta degeaba. nu exista alta solutie afara de FIV. sunt la a doua incercare si sper ca bebe sa nu se lase prea mult timp asteptat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inflamarea („înfundarea”) trompelor uterine
  •