Infectie urinara B.Coli

31-12-2009
oneone082
Nu este medic/terapeut
oneone082
Buna ziua...Ma numesc Ionela, am 28 ani.De cateva luni ma confrunt cu o preblema de care se pare ca nu reusesc sa scap deloc.Am usturimi si mancarimi ingrozitoare atunci cand am contact sexual si atunci cand urinez.
Am fost la ginecolog si mi-a prescris un tratament care nu a avut nici un rezultat. Peste cateva saptamani am aflat ca sunt insarcinata si am mers la alt medic ginecolog.I-am zis de problema si mi-a dat sa fac Urocultura. Rezultatul : B.Coli...Am luat URISAN SI EFICEF.( Mentionez ca sunt insarcinata in 12 saptamani)
Am terminat si tratamentul acesta, dar am observat ca usturimile persista. Sincer nu stiu ce sa mai fac.
Va rog ajutati-ma.
2 comentarii
0
04-01-2010, ora 14:36
dumitrescusvo
Nu este medic/terapeut
dumitrescusvo
Nu dispera, rezultate foarte bune se obţin prin homeopatie. Rapid ia legătura cu un medic homeopat, există remedii foarte eficiente. Eu nu sunt medic şi nu ştiu dacă sunt probleme suplimentare datorită sarcinii. Dacă eşti din Bucureşti, caută la Medlife, au un medic foarte bun homeopat (o doamnă doctor), spun din experienţă, nu din auzite!
Succes, un an bun şi când o veni vremea, naştere uşoară!
0
07-01-2010, ora 18:01
oneone082
Nu este medic/terapeut
oneone082
Multumesc pt sfat, dar nu sunt din Bucuresti..Voi incerca sa caut un medic homeopat in apropierea orasului meu...Sper sa rezolv cat mai repede acest disconfort, l-as putea numi...Un an bun si d-voastra.Numai bine!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.