Infectie urinara? Va rog sa imi spuneti ce pot avea??? | Forumul Medical ROmedic

Infectie urinara? Va rog sa imi spuneti ce pot avea???

18-10-2010
Lavilove
Nu este medic/terapeut
Lavilove
Buna. De mai bine de 5 luni am avut o infectie urinara, am tratat-o, iar de 2 saptamani imi este inflamata uretra, ma incomodeaza mai ales cand stau pe scaun.Deasupra vaginului este ca o bila de marimea unei visine, nu este foarte mare insa dupa cum v-am precizat ma doare putin si am disconfort atunci cand stau jos. Uneori am dureri si in partea stanga la ovar.sunt foarte speriata si am spus ca inainte sa merg la medicul ginecolog as dori sfatul dumneavoastra. Igiena intima este foarte importanta pentru mine, de fiecare data folosesc servetele umede fara alcool, dupa contactul sexual mereu urinez si fac dus, folosesc tampoane interne. Care sa fie cauza. ????? Sa fie o noua infectie urinara? Cu ce se poate trata.????Ce tratament recomandati?, Nu pot sa stiu de unde a aparut inflamatia. Din ce v-am spus puteti va rog sa imi spune-ti ce anume as putea avea ? Va rogg muult sa imi da-ti un raspuns.
3 comentarii
0
19-10-2010, ora 10:28
Dr. Maria-Gianina Arsene
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Maria-Gianina Arsene
Nu pare infectie urinara, este problema ginecologica-poate fi un chist sau o glanda locala infectata.. Luati un tratament antiinflamator, de preferat supozitoare gen diclofenac 3/zi pana ajungeti la ginecolog.
0
07-11-2010, ora 13:31
bettys007
Nu este medic/terapeut
bettys007
Buna ziua!Am rugamintea mare sa ma invatati ce sa fac:in 1994 deoarece nu am putut elimina un calcul renal fiind de 1 cm, am fost operata.Acest calcul era de natura oxalat de calciu.De atunci sunt mereu predispusa sa tot fac calculi.Doresc foarte mult si simt nevoia sa iau din cand in cand calciu, dar imi este teama sa nu se acumuleze sa se formeze din nou calculi sau sa se mareasca (chiar si acum am cativa dar mici) daca iau calciu.Calciu am nevoie pentru prevenirea osteoporozei pt ca am 53 ani, pt evitarea fracturilor si mentinerea oaselor rezistente.Calciu fara D3 nu exista, iar mie imi este teama pt ca se fixeaza prea mult.Ce ma sfatuiti sa fac sau sa iau in aceste situatii?Si ce anume imi este interzis sa mananc!Mii de multumiri!
0
09-11-2010, ora 14:02
Dr. Maria-Gianina Arsene
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Maria-Gianina Arsene
Buna ziua! Luati calciu asa cum trebuie pt osteoporoza, beti multa apa saraca in saruri si nu mancati ciocolata. Daca mai aveti calculi de eliminat incercati litotritia, va recomand spitalul Fundeni- dr. urolog Manu Ruxandra. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •