Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura

13-08-2010
GenEu
Nu este medic/terapeut
GenEu
Salut eu sunt eugen si am 16 ani, , si am o problema ma doare o masea cand apas.. adica cand mananc ceva sau inchid gura si tin mai strans ma doare maseaua aia, si m'am gandit sa ma duc la farmacie, am intrebat farmacista ce am, , , si nah a spus ca e posibil sa fie infectie si mi-a dat ampicilina.toate bune si frumoase dar eu nu am maseaua umflata Deloc... si ma gandeam daca tratamentul dat...e bun *ampicilina antibiotic*. am luat deja una, si parca mi-e mai bine, ori e placebo ori chiar isi face efectul:)
Asa ca va rog.spuneti-mi si mie, , , e bun tratamentul.? are ceva daca il iau? pot patii ceva de la el..?chiar am infectie ? daca nu mi-e umflata deloc doar ma doare cand o tin strans de alt dinte (apas pe ea... etc ) am nev de raspuns urgent ca sa stiu daca sa mai iau a 2-a pastila...
Multumesc anticipat
O zi buna
6 comentarii
0
13-08-2010, ora 22:03
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
mai bine cautai un cabinet de stoma decat sa dai buzna in farmacie.acum daca te-ai apucat sa iei antibiotic.treb sa iei neaparat 5 zile. Cauta un cabinet, caci daca e infectie la vf radacinii.nu trece doar cu medicament asa cum il iei tu acum.
0
13-08-2010, ora 22:27
GenEu
Nu este medic/terapeut
GenEu
Multumesc pentru raspuns, , , nu am mai putut merge la nici un cabinet, , nah vineri seara nu gasesti nicaieri deschis, oricum daca nu iau 5 zile are ceva... eu ma gandeam sa iau 2-3...(vad ca deja mi'a trecut!) Multumesc!
0
13-08-2010, ora 22:32
GenEu
Nu este medic/terapeut
GenEu
adica ma refer daca nu poate avea niste efecte adverse... )
0
14-08-2010, ora 01:37
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Riscul, daca nu le luati minim 5 zile, este de a dezvolta rezistenta la antibiotice.
Ce inseamna asta? Inseamna ca peste un timp, cind va veti imbolnavi de ceva si veti avea MARE nevoie de antibiotice, sint sanse mari sa nu mai reactionati la ele si deci sa nu mai aiba nici un efect.
0
09-11-2011, ora 20:05
dumitrache dan
Nu este medic/terapeut
dumitrache dan
Salut, eu am o problema de vre 3 ani de zile cu maseaua, mi s-a rupt de la baza gingiei si tot de vreo 3 ani am un fel de puroi care imi iese din gingie(zilnic)mai ales daca apas pe zona respectiva.Am luat antibiotice, imi trece o perioada apoi apare iar..Sa fie vreo infectie grava?Sa mai confruntat cineva cu acceasi problema?Va rog sa mi raspundeti va rog, am o foarte mare teama de stomatolog.
Multumesc
0
09-11-2011, ora 22:12
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
si de ce ti-e frica, nu scapi !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •