Infectie masea

26-03-2013
Mens sana in corpore sano
Nu este medic/terapeut
Mens sana in corpore sano
Buna ! am fost la doctor stomatolog, si mi-a spus ca am punga de infectie la o masea pe care vroiam s-o plombez, si ca nu mi-o poate plomba, trebuie scoasa. Intrebarile mele sunt : Intr-adevar nu se poate plomba, e un pericol daca se face asta ? si : Daca imi pun in loc un implant, o alta masea, exista riscul ca ea sa cada ? adica o sa fie ca una naturala ? sa simt vreo diferenta ? Va multumesc anticipat !
2 comentarii
0
26-03-2013, ora 18:37
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Te-ai hotarat cam greu sa mergi la dentist cu plomba respectiva. Medicul are dreptate, nu se mai poate salva. Daca se plombeaza, vei avea probleme 100% si chiar in timp scurt.
Pentru implant, trebuie scoasa intai maseaua, trebuie asteptat cateva luni pana cand se vindeca locul, abia apoi se face operatia. Dupa ce implantul a fost realizat, se mai steapta iar cateva luni pana cand se monteaza bontul protetic si pana cand se pune coronita.
Daca lucrarea va fi bine realizata, nu se vor vedea diferente intre dintii tai si cei pusi.
La implant exista riscul ca el sa fie respins de organismul tau. Sansele sunt minime, dar exista!
0
29-03-2013, ora 10:57
Mens sana in corpore sano
Nu este medic/terapeut
Mens sana in corpore sano
Buna ! ce inseamna bontul protetic si coronita ? Medicul a spus ca dupa ce-mi scoate maseaua pot veni intr-o saptamana. Frica mea este: sa nu mai am probleme dupa, sa-mi cada maseaua puna sau chestii de genul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul