Infectie genitala..

25-12-2013
un alt ionut
Nu este medic/terapeut
un alt ionut
Buna ziua si Sarbatori fericite tuturor!!!
Am si eu o problema...destul de grava presupun.
De cateva zile..cam o saptamana am inceput sa am niste simtome si anume
Acum o saptamana mancarimi in interiorul penisului, uretra.
In urma cu trei zile am inceput sa gasesc mici pete galbene pe chilot...mai multe si micute ca si picaturile si dimineata la trezire aveam o picatura din aceasta secretie pe penis, chiar in capatul uretrei la iesire, o secretie albicioasa transparenta vascoasa.
Mentionez ca banuielile mele sunt chlamidya sau gonoreea(sculamentul) si nu sunt in tara pt urmatoarele 15 zile, deci un consult va fi posibil abia atunci
Va rog daca ma puteti ajuta sa imi spuneti exact ce as avea dupa simtomele date si in acelasi timp cat de periculoasa este aceasta extindere de 15 zile pana la un eventual consult si tratament.
De asemenea este posibil ca persoanele care folosesc aceeasi toaleta cu mine sau masina de spalat sa fie in pericol??
Va multumesc anticipat!!! - See more at: http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=158id_cat=46id_prod=63197id_post=406313start=1mess=1#sthash.pzwBNnqu.dpuf
3 comentarii
0
26-12-2013, ora 08:02
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In timp ce nimic nu dovedeste, deocamdata, o (co)infectare cu Chlamydia (ceea ce nu inseamna ca e exclusa), gonoreea e primul lucru care trebuie luat in calcul. Asa spune ca tabloul prezentat este atat de tipic pentru gonoree (popular: "sculament") incat nici nu mai e nevoie de prea ample investigatii.

Periculozitatea gonoreei sta in complicatii. Epididimita si orchita (inlamatii ale testiculului) apar cam intr-un sfert dintre cazurile netratate. Cronicizarea (adica secretia chiar si in conditiile in care germenul a fost tratat antibiotic) apare inca si mai des.

Practic, ceea ce aveti de facut este: prelevare de secretie uretrala si trimiterea la laborator pentru cultura si test pentru Chlamydia. Imediat dupa prelevare incepeti tratamentul, fara sa mai asteptati rezultatul, dupa cum va va prescrie medicul dv. Pe viitor, ca masura de preventie, evitati promiscuitatea sexuala.

Germenul se transmite greu sau de loc prin toaleta, si in niciun caz prin masina de spalat.
0
26-12-2013, ora 12:35
un alt ionut
Nu este medic/terapeut
un alt ionut
Exact de ce ma temeam mai rau.
Nu pot ajunge in tara pana pe data de 10 ianuarie...daca primele simtome mi au aparut in urma cu cateva zile imi puteti spune cat de riscant este sa inaintez asa pt urmatoarele doua saptamani?
Care este perioada dupa care se ajunge la complicatii in mod normal?
Va multumesc anticipat dl dr Dragomir !
0
27-12-2013, ora 07:58
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Mai intelept este sa nu amanati. Ceea ce aveti nevoie acum nu e sa ajungeti in tara, ci sa va vada un medic, eventual o cultura de secretie uretrala. O consultatie medicala nu poate depasi 50 de euro. Iar o cultura de secretie uretrala nu poate depasi 40 de euro. Veti primi, asadar, rest la o bancnota de 100. Cam cat o noapte la un hotel amarat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre infecția urinară și infecția genitală
  •