Infectie cu microplasma sau doar o viroza?

10-09-2009
alex246
Nu este medic/terapeut
alex246
am o fetita de 1, 5 ani si vara asta ne-am confruntat cu o tuse f.urata care a tinut aproape 1 luna daca nu si mai mult.Am fost de 3 ori la medici si ne-a spus ca nu are in gat si nici la plamani nimik dar trebuie antibiotic.I-am dat o gramada de siropele pt tuse si granule homeopate si am refuzat antibioticul pt ca urma sa mergem la mare si eram sigura ca-i va fi mai bine acolo, cum de altfel a si fost.Dupa doar 2 zile de aerosoli la briza marii i-a curs multe secretii pe nas si n-a mai tusit deloc.Cand ne-am intors acasa a inceput sa tuseasca vreo 2 zile si atat(acum 3 saptamani )De atunci i s-a mai infundat nasul si i-a curs putin si m-am gandit sa ma duc cu ea la un control.Medicul mi-a zis ca se aude ceva la plamani si ca daca i-am dat atatea pt tuse nu mai tuseste acum dar se teme ca a fost infectie cu microplasma de a tinut atata si mi-a dat doar ventolin.Urmatoarea zi a inceput sa faca subfebrilitate 37, 2 37, 5 si dupa 2 zile(adica astazi)a facut febra 38.Am sunat dr.si mi-a zis sa-i dau klacid 3, 5ml de 2 ori pe zi.Am citit ca afecteaza f mult ficatul.Nu este prea mult 3, 5 ml la 10 kg?Sau are ceva daca e doza mai mare?
(Nu i-am dat antibioticul inainte sa mergem la mare si din cauza ca aceeasi boala a avut-o si sora ei la care i-am facut o gramada de analize si era de fapt o simpla viroza).Astept raspunsuri cat de repede.
5 comentarii
0
10-09-2009, ora 18:12
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Va duceti degeaba la medici, consultati mai bine un medic homeopat cu experienta. Astfel de tuse nu este vindecabila de medicina clasica, dar homeopatia o poate vindeca foarte usor caci sunt cunoscute atat remediile cat si simptomele de multa vreme. Riscati o infectie puternica de pe urma la medicamente !
0
10-09-2009, ora 18:16
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aha, ce granule homeopate i-ati dat ?
0
10-09-2009, ora 18:21
alex246
Nu este medic/terapeut
alex246
i-am dat doze unice de tuse atunci iar acum aconit compus, echinaceea, febbehb
0
10-09-2009, ora 18:24
alex246
Nu este medic/terapeut
alex246
si ii dau ceva pt imunitate am o schema de tratament de la un medic homeopat.Are probleme cu polipii si de acolo face si otite sau la plamani.Si toata vara i-am dat granule insa e f sensibila
0
10-09-2009, ora 20:57
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cu astfel de granule homeopate nu puteti vindeca aceasta tuse. Trebuie gasit remediul care vindeca aceasta tuse, si care nu poate fi facut decat de un medic homeopat cu experienta. Ceva general chiar daca ajuta nu vindeca tusea aceasta. Trebuie gasit remediul necesar pt. simptomele actuale.
Ce schema de tratament aveti ? Medicum homeopat practica homeopatia clasica (unitara ) ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • După o răceală copilul încă tușeste - mai este contagios?
  • Cum calmați tusea la copii?
  •