Indreptare dinti fara proteza

25-03-2011
biggie_mac
Nu este medic/terapeut
biggie_mac
Am 2 dinti strambi in fata care de multa vreme ma complexeaza. As vreau sa stiu daca exista vreo modalitate de "indrepta" dintii macar din punct de vedere estetic. Sunt constient ca pentru a ii indrepta corespunzator ar trebui sa port o proteza dar din varii motive care nu doresc sa le dezbat acum, nu pot face acest lucru. As dori sa stiu daca exista totusi ceva ca sa imbunatatesc partea estetica.

Multumesc anticipat
1 comentarii
0
25-03-2011, ora 23:40
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Proteza se pune atunci cand nu ai dinti
Ca sa iti indrepti dintii ai nevoie de un aparat pe care ti-l recomanda medicul ortodont. Pentru doi dinti ar putea sa existe si varianta aparatului mobil. Depinde si cati ani ai.
Eu la 28 am purtat aparat desi ma gandeam ca n-o s-o fac in veci. Iti spun din proprie experienta ca merita efortul..si am un job in care socializez mult.

Ar mai fi varinata fatetarii dar nu stiu daca merita sa strici dintisorii.cum ai stat pana acum cu ei strambi - eu zic ca mai merita un an jumate sa incerci sa ii indrepti si apoi ii fatetezi daca chiar nu merge!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul