Incisiv lateral stramb

18-06-2015
Larisa7
Nu este medic/terapeut
Larisa7
Buna! Am purtat la 14 ani aparat dentar fix(timp de un an)si in mare parte mi-a îndreptat dintii, insa un incisiv lateral a revenit la forma initiala(mai in fata decât ceilalti si putin mai distantat de incisivul central decat cel din partea opusa).Au trecut 4 ani de cand mi-am scos aparatul si as vrea sa remediez aceasta problema, insa nu mai vreau sa port aparat dentar.Ce puteti sa imi recomandati? Chirurgie/fatetare?Si daca mi-ati putea oferi un pret orientativ ar fi perfect.
2 comentarii
0
24-09-2015, ora 18:43
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
As avea nevoie sa va vad si sa facem un consult al situatiei muscaturii pe care o aveti si in functie de asta sa alegem varianta potrivita :) si pentru a evita recidiva, si anume ca dintii sa vi se duca pe pozitiile pe care le au avut inainte va sugerez sa purtati obligatoriu aparat de contentie ca altfel o sa mai aveti probleme.
0
25-09-2015, ora 13:24
Larisa7
Nu este medic/terapeut
Larisa7
Multumesc pentru raspuns! Am inceput de 2 luni deja un tratament ortodontic lingual.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul