Incisiv central innegrit + poza

08-02-2016
Evora
Nu este medic/terapeut
Evora
Buna ziua. Am o problema inestetica de ceva timp la nivelul incisivului central si lateral superior si as dori o parere despre ceea ce s-ar putea face. La varsta de 13 ani mi-au fost plombati, iar acum 5 ani aprox am avut un abces dentar in urma caruia mi s-a facut o incizie pt drenaj tot la nivelul incisivului central superior.Pe langa faptul ca dintele si a schimbat culoarea, s-a innegrit, se observa si o carie secundara sub zona plombata.

Poza :
http://i65.tinypic.com/mkfab.jpg

Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
15-02-2016, ora 22:19
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
Coloratia dintilor tai provine din interiorul dintelui si este cauzata de faptul ca dintii si-au pierdut vitalitatea in urma cu multi ani, adica nu mai au nerv.
In cazul acesta solutia cea mai buna, estetica si stabila in timp este acoperirea dintilor cu coroane integral ceramice. Dupa ce ne asiguram ca tratamentele de canal sunt corecte, dupa ce ne asiguram ca dintii sunt ramforsati cu pivoti estetici din fibra de sticla ( pentru ca dintii care nu mai au nerv de multa vreme, sunt foarte fragili si se pot fractura), de abia apoi se acopera cu coroane. Si cea mai estetica varianta este cea full ceramica. Nu ceramica pe metal, nu ceramica pe zirconiu, ci coroane integral ceramice. Practic nu se va vedea diferenta fata de dintii tai naturali. Daca vrei sa vezi cateva cazuri rezolvate la cabinetul nostru, poti accesa site-ul sectiunea cazuri clinice ( cazurile nr 8 si nr 9 sunt chiar coroane integral ceramice pe dinti colorati, similar cu cazul tau)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul