Inceputul vietii sexuale: dureros si urat

13-06-2012
gianina05
Nu este medic/terapeut
gianina05
Am 20 de ani, recent(o luna) m-am casatorit si as vrea sa imi acordati ajutorul.
Inainte de casatorie sexul a fost un subiect tabu pt mine, de aceea vreau sa va intreb cate ceva. Prima data a fost acum o luna, a fost f dureros si urat, iar de atunci nu am mai facut-o, iar sotul meu mai ca isi pierde rabdarea cu mine cand vede ca din cauza ca mi-e frica nu doresc sa mai facem nimic. Acum cateva zile a introdus un deget, cam 4-5 cm. A fost ok, nu a durut, dar a ajuns la un fel de tesut care nu stiu ce e si nu l-am mai lasat sa continue deoarece simteam o usturime. Sa fie colul uterin? Daca da, vaginul meu are doar 5 cm? Cand m-a dezvirginat, el zice ca a introdus tot penisul (14-16 cm), dar pe mine m-a durut f tare si nu am simtit decat durere. Penisul se introduce si prin colul uterin, pana in uter, e posibil asa ceva? Cat de mare, adanc poate fi un vagin la o femeie mica de inaltime? Himenul la cati cm de la intrarea in vagin se afla?A doua oara va mai durea? Care este pozitia ideala ca sa nu doara asa tare? Ce sa fac sa nu imi mai fie atat de frica, sa nu mai fiu atat de incordata?
6 comentarii
0
13-06-2012, ora 19:42
alexa-cata25
Nu este medic/terapeut
alexa-cata25
nu iti mai face atatea probleme, garantat a doua oara nu te va mai durea la fel ca prima, dar cu timpul durerea se va transforma, si atat timp cat nu ai dai voie sotului tau sa se atinga de tine nu vei putea niciodata sa scapi de frica primei dati, asa ca relaxeazate, relaxativa impreuna si tot impreuna veti descoperi si pozitia ideala
0
13-06-2012, ora 20:34
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
-Da, e colul ce se simte, ai grija sa nu te ranesti cu degetul.
-Vaginul este elastic, uneori penisul nu depaseste colul.
-Nu-ti face probleme legate de dimensiune, oricum anual sa mergi la un control ginecologic si vei vedea ca este totul in regula.
-Himenul era chiar la intrarea in vagin.
-La urmatoarele contacte va fi tot mai bine. NU te mai concentra pe durere, incearca sa te relaxezi si pe parcurs va fi tot mai bine.
-Poti incerca pozitia in care tu stai deasupra ca sa poti controla tu mai bine cat de repede intra penisul. Oricum, daca vei incepe sa te exciti, te si vei lubriafia mai bine si nu te va mai durea.
Iti urez o viata sexuala cat mai implinita si daca ai nelamuriri sa intrebi fara jena. E mai bine sa intrebi inainte, decat scuza ca "n-am stiut".
Numai Bine!
0
13-06-2012, ora 23:49
Marinav
Nu este medic/terapeut
Marinav
Buna, si eu sunt in aceeasi situatie ca tine...si nu am ce face si eu...ma doare tare dar incercam..cu timpul sper ca va fi bine! Sper sa fi bine si tu! ;)
0
16-07-2012, ora 13:57
gianina05
Nu este medic/terapeut
gianina05
Mersi fetelor de raspunsuri. Am incercat ce mi-ati zis, dar chiar nu merge. Nu stiu ce sa mai fac, au trecut ma mult de 2 luni...si nimic. A incercat si cu degetul, dar dupa ma ustura, iar eu tot nu ma excit. E ceva normal sa ma usture sau e vreo rana? Ce simte de fapt o femeie cand face dragoste?
0
16-07-2012, ora 16:26
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Gianina, mergi la un control ginecologic sa te asiguri ca e totul in regula. Daca totul e bine, inseamna ca e psihic, sunt cazuri in care nu se penetreaza vaginul deloc din cauza contractiei ce are cauza psihica. Si atunci trebuie sa faci niste sedinte de psihoterapie pentru a invata sa te relaxezi si sa scoti din subconstient ce te impidica sa poti sa te exciti, sa poti avea contacte sexuale.
Sa auzim de bine!
0
12-08-2012, ora 22:55
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@gianina85

Dar tu ai libido, in mod normal? Ai dorinta sexuala? Ai avut vreodata orgasm prin autostimulare, s-au macar ai simtit excitatie sexuala? Daca raspunsul este da la majoritatea acestor intrebari, atunci in mod normal ar trebui sa simti placere si in timpul actului sexual si, deci, ori partenerul (sotul) tau ori nu stie ce sa faca, din cauza lipsei de experienta, ori nu esti atrasa fizic de el. Sau, cum spune teodora_m, te blochezi psihic din cauza fricii.

Daca insa raspunsul este nu la majoritatea intrebarilor, atunci nu ai cum sa te simti bine nici in pat cu sotul tau (sau cu oricare altul). Inseamna ca ai dereglari ale hormonilor sexuali.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •