Inceput de gastrita

16-09-2015
PricoAndra
Nu este medic/terapeut
PricoAndra
Buna ziua! Acum 2 saptamani si jumatate m-am simtit rau, am vomat etc...2 zile m-am simtit bine dupa seara precedenta dar dupa a inceput raul cu adevarat...in fiecare zi stari de voma, dureri de stomac.Am fost la doctor ( cea ce nu prea ma ajutat ) am facut analize de sange si urina au iesit bine, pe alocuri cu mici cresteri dar in limita, la consultatie doctora ma pe palpat pe stomac si a zis ca s-ar putea sa fac un inceput de gastrita, mi-a dat sa iau dimineata Nexium si niste pastilute albe astea le luam de 3 ori pe zi ( numai stiu cum se numesc ).Deci nimic concret sa imi spuna ai gastrita trebuie sa iei nu stiu ce...dupa ce am luat 1 saptamana tratamentul eu tot rau ma simteam, noptea senzatie de voma trezit din somn cu palpitatii, tremurat cu transpiratie rece.Mz-am dus la doctora iar sa ii zic ca tot nu ma simt bine, bineinteles ca fiind policlina privata mi-a dat trimitere la psihiatrie, la ecografie, la endoscopie, la radiografie etc...deja dadusem pentru analize 1500 de lei am decis ca nu are rost sa mai merg.In fine...a doua sapt am plecat in vacanta, acolo totul bine si frumos mai aveam asa un pic stari de voma dar nu mai bagam de seama ca imi ocupam timpul cu alte activitati.Sa terminat si vacanta am ajuns acasa, si bieneinteles ca iar au revenit starile de rau.Tin sa precizez ca inainte de toate aceste luvruri am avut o cearta in familie care tind sa cred ca ma marcat un pic.Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi v-as fi mega recunoascatoare !
2 comentarii
0
16-09-2015, ora 15:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Senzatia de voma, somn cu palpitatii, tremurat, transpiratie rece pot fi simptome ale unei afectiuni care se numeste Anxietate. De aceea trebuie sa va vada un psihiatru. Pina sa va vada puteti insa sa faceti un test de anxietate pe net, sa va faceti o idee.
Inainte insa de a lua tratament psihiatric, daca e cazul bineinteles, trebuie exclusa orice cauza organica. Faceti o ecografie abdominala completa, daca tot o faceti, nu e invaziva si endoscopie numai daca e cazul.
Toate astea la stat sunt gratuite.
0
16-09-2015, ora 19:50
PricoAndra
Nu este medic/terapeut
PricoAndra
Multumesc pentru sfat.Da a mai ramas de facut doar ecografia.Endoscopia nu prea as vrea sa o fac pentru ca imi este un pic frica.Sper sa scap de aceste senzatii ca nu imi plac deloc ! O seara buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: