Inceput de gastrita

02-12-2008
ingnstgh
Nu este medic/terapeut
ingnstgh
De ceva timp ma cam inteapa in "capul" pieptulu, cate odata dupa sau chiar inainte de masa si cate odata ma intepa cand ma enervez sau sunt stresat. In urma cu cateva saptamani am fost la medic si in urma unei ecografii medicul mi-a spus ca am un inceput de gastrista si ca stomacul meu prezinta mult lichid(mai mult decat ar fi normal). Ce ma sfatuiti sa mananc? Regimul meu alimentar zilnic este cam asa: -Dimineata: o felie de paine prajita cu unt, o cana de ceai sunatoare(fara zahar) si un suc natural stors de mine dintr-o portocala si o banana. -La pranz: o ciorba de legume si cam dupa 1-2 ore un piept la gratar cu o salata de rosii si foarte putina ceapa. -Seara: un iaurt cu paine graham. mentionez ca consum numai paine graham sau de secara, este buna pt. stomac sau nu? Si ce analize ar trebui sa fac exact ca sa stiu ce cauza are acest inceput de gastrita? Va multumesc anticipat. PS deja m-am luat ceai gastric si ceai de sunatoare.
5 comentarii
0
02-12-2008, ora 21:52
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
incearca sa faci analiza de sange care depisteaza prezenta Helicobacter pylori.Stiu ca ea e vinovata de apariria si a ulcerului..
0
03-12-2008, ora 11:56
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
fa ceea ce te-a sfatuit morena, mai poti face o gastroendoscopie care este destul de greu de suportat sau o analiza cu bariu pt a determina exact daca ai sau nu aceasta problema.
daca o gasesti pe jaquelinne da click pe id-ul ei si o sa vezi un subiect descis de ea, se numeste Helycobacter pylori.Intra acolo si poti citi tot ce am scris noi cei afectati de aceasta bacterie
Numai bine
0
03-12-2008, ora 12:33
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Vad ca ti s-a raspuns deja la intrebare!
Asa cum iti spunea arena, suntem mai multi suferinzi de aceasta bacterie, fapt pt care este deschis si un subiect pe aceasta tema!Da click pe id-ul meu si gasesti subiectul in lista mea!O sa ai ceva de citit, dar merita ai sa vezi!
Va pupacesc dragele mele more si arena!
0
03-12-2008, ora 13:34
ingnstgh
Nu este medic/terapeut
ingnstgh
Ok, va multumesc mult, o sa citesc ce scrie si acolo
0
25-02-2009, ora 19:21
geta finteanu
Nu este medic/terapeut
geta finteanu
buna, aceasta bacterie dispare cu tinctura de propolis cite 60 de picaturi pe o buc de piine dimineata inainte de masa, incercati ca a dat rezultate negative dupa o luna de zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •