Inceperea vietii sexuale

02-10-2009
adrian_vlad
Nu este medic/terapeut
adrian_vlad
Sunt un baiat de 15 ani din Prahova si am o problema.Inca sunt indecis daca sa imi incep viata sexuala.Am posibilitatea si sunt foarte tentat.Sunt insa foarte derutat si nu stiu ce sa fac.Partenera mea este de aceeasi varsta cu mine.Ea nu este insa virgina.Imi pun cateva intrebari referitoare la primul act sexual.Nu stiu cat ar putea dura.S-ar intampla totul in 5 minute sau ar putea tine cateva zeci de minute, cateva ore?De ce depinde acest aspect?Eu unul imi doresc sa tina mai mult actul sexual.Ar trebui sa folosesc prezervativ?




Mi-as dori sa primesc cateva raspunsuri care sa ma ajute sa inteleg mai bine acest fenomen.Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
04-10-2009, ora 16:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa parerea mea este prea devreme.Fetele azi sunt mai lipsite de prejudecati, mai putin interesate de imaginea lor si, grabite sa rupa cat mai devreme cu copilaria, sar rapid din pat in pat, cu consecinte nu tocmai placute.La baietii atat de tineri ca tine si fara experienta sexuala primele contacte nu sunt tocmai asa cum te astepti, sunt dureroase uneori, cu ejaculari precoce datorita lipsei controlului asupra actului, prin imaturitate sexuala ; va trebui sa te lasi invatat de ea, avand in vedere ca nu esti primul ei partener. Dar nu-ti fa prea multe ganduri, odata si odata trebuie sa incepi si tu ; numai ca era bine daca mai asteptai vreo doi ani.Vei face cum doresti, cand e sa se intample, se intampla.Ar fi bine sa utilizezi prezervativ.
0
04-10-2009, ora 16:47
adrian_vlad
Nu este medic/terapeut
adrian_vlad
Va multumesc mult de tot.Voi tine cont de ceea ce mi s-a spus.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici