Inceperea vetii sexuale.

09-07-2012
Gia96
Nu este medic/terapeut
Gia96
Buna, am si eu mai multe intrebari in ceea ce priveste prima experienta sexuala. Am aproape 17 ani si sunt destul de dezvoltata. Am un prieten stabil de 5 luni, avem incredere deplina unul in celelat cu toate ca nu a trecut o perioada foarte lunga de cand ne cunoastem, acesta are 18 ani. Am vorbit deschis despre capitolul sex, acesta este deacord sa ma astepte cat este necesar dar eu cred ca e momentul portivit pentru a.i oferi orice, dar am unele nelamurir. Credeti ca daca imi incep viata sexuala la varsta asta ma poate afecta? Impotriva unei sarcine nedorite cu siguranta voi folosi prezervativul, dar ar trebui sa mai folosesc si alta metoda? Daca contactul sexual are loc in timpul menstruatie dar chiar si asa daca folosim prezervatie, ce riscuri pot aparea?.si in final cateva sfaturi pentru o noapte perfecta daca se poate, va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
10-07-2012, ora 21:43
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
"cred ca e momentul potrivit pentru a-i oferi orice"...as vrea sa aud si eu asa ceva de la o femeie... :)
Sa revenim, ce vrei sa-i oferi? Copii? Sex oral? Sex anal? Sex in grup? Chiar orice? Din prima noapte? Iti recomand doar sexul normal, pentru inceput si chiar pentru totdeauna. Nu ai probleme cu varsta, asa cum am mai scris pe aici, daca ai menstruatie atunci corpul tau este pregatit fizic pentru relatii sexuale. Daca si numai daca esti convinsa ca partenerul este curat atunci se poate evita prezervativul in prima noapte (la unele femei provoaca iritatie iar la barbat se reduc mult senzatiile) si se poate utiliza in schimb pastila de a doua zi sau contraceptivele orale. Desigur, poti face o vizita la un medic sa-ti recomande contraceptive potrivite pentru tine. In cazul unui partener stabil, pastilutele zilnice sunt cele mai comode (daca nu-ti provoaca efecte secundare).

Cateva sfaturi pentru o noapte perfecta? Doar unul singur: va trebuie multa dragoste reciproca si de aici va veni multa rabdare. Daca e doar curiozitate sau insistenta a lui atunci va fi un fiasco (probabil). Trebuie sa fii tu convinsa ca vrei sa o faci, lasa parerile strainilor.
0
11-07-2012, ora 11:52
Gia96
Nu este medic/terapeut
Gia96
Pai tocmai de asta am cerut unele sfaturi, pentru ca sunt convinsa ca vreau sa o fac si nu e la insistenta nimanui, nici macar a partenerului. Adica tin foarte mult la el, la fel cum si el tine la mine si simtim asta reciproc si am zis ca este cazul sa trecem la pasul urmator. Am vobi deschis cu el despre asta si o zis ca ma va astepta cat este nevoie, iar acum cred ca este momentul portivit. Multumesc mult pentru sfat!:-*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici