Inainte de operatia de amigdale

25-03-2012
Darie Daniel
Nu este medic/terapeut
Darie Daniel
Buna ziua,

numele meu este Darie Daniel, si in urmatoarele saptamani, as dorii sa merg sa ma operez de amigdalite. Am mari probleme cu ele, 4-5 episoade pe an, iar cu ultimul episod mi-a aparut si un papilom amigdalian daca nu ma insel. Ce as dorii sa stiu:
1 - Ce analize trebuie sa imi fac inainte de operatie?
2 - Ce rezultat al analizelor ar puteam impiedica/amana operatia de amigdalita. (tin sa mentionez ca am suferit si de un stafilococ). si ce tratamentar trebuii sa urmaresc.
3 - Daca as putea sa cere anestezia generala intrucat am avut parte de o experienta in trecut legata de o operatie, care m-a facut sa imi fie frica de spitale.

Pun aceste intrebari intrucat, lucrez si nu imi permit sa lipsesc foarte mult, din cauza asta as vrea sa fiu informat de ce analize trebuie sa fac si cauzele medical pentru care, ar trebuii sa aman operatia (in cazul in care analizele nu vor fii prea bune) urmand un tratament. (adica ce analize nu ar iesii bune ca doctorul sa imi spuna ca mai intai de operatie trebuie sa urmez un tratament).

Va multumesc aniticipat si sper la un raspuns cat mai rapid va rog.
O zi buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: