In cazul tiroiditei autoimune, se poate face implant dentar?

31-08-2009
dana17
Nu este medic/terapeut
dana17
Buna seara! In primavara acestui an, in urma unor analize, mi-am descoperit o tiroidita autoimuna. Un nodul pe istmul tiroidian(benign-asa mi-a spus medicul), descoperit la ecografie. Valorile Anti TPO=89(trebuia sa fie mai mic decat 34). Celelalte valori mi-au iesit normale: T3=1.7; Free T4=14, 9; TSH=0, 888. VSH=52(aveam si o infectie la o masea); Nr leucocite 10, 24; hemolobina=13, 7; Am obezitate 3, tahicardie sinusala, steatoza hepatica2, litiaza biliara(piatra de 1, 5cm), hipertensiune 2. Fac tratament cu tertensiv, concor, aspenter, omega 3-6-9. In prezent am trei masele lipsa: 2.4, 3.6 si 4.6. Intrebare: Pot sa-mi fac implant daca am tiroidita autoimuna? Exista tratament pt tiroidita mea? Medicul endocrinolog m-a expediat repede cu: "nu exista tratament si nici vindecare". Nu mi-a dat niciun diagnostic scris. Mi-a zis doar ca nu trebuie sa ma stresez. Cum sa nu ne stresam? Avand valori normaleT3, T4, TSH, medicul a facut bine pt ca nu mi-a dat tratament. Exista iunsa un DAR... Ce-as putea sa fac astfel incat sa nu-mi mai creasca Anti TPO? Poate un tratament naturist? In fiecare toamna fac vaccin antigripal. Este indicat in tiroidita autoimuna? Va multumesc!
2 comentarii
0
01-09-2009, ora 10:12
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Sa nu-l credeti pe acel doctor! Boala aceasta este vindecabila, ce-i drept, NU de medicina clasica.
Consultati un medic homeopat cu experienta care va poate ajuta la multiplele probleme pe care le aveti.
Cunosc personal multi pacienti care s-au vindecat de multe boli "incurabile" de medicina cu ajutorul homeopatiei. Pana si pietrele de la bila le puteti elimina in cateva saptamani cu ajutorul ei.
Evitati cat mai mult medicamentele chimice, in special cele pt glanda tiroida (jod, hormoni) care o distruge sistematic. Vaccinul antigripal este toxic din cauza la substantele toxice continute si nu va aduce decat o slabire, mai ales ca nimeni cu poate sti cu siguranta ce virusi o sa fie in sezonul urmatori, caci dupa cum se stie acesti virusi sunt mereu diferiti. Fiindca vaccinele sunt facute cu ani de zile inainte este o mare aberatie sa te vaccinezi cu virusi care cu mare siguranta nu se potrivesc gripei de peste catva ani.
Cititi si articolul despre vaccine postat de mine.
0
01-09-2009, ora 18:20
danutzz23
Identitate neconfirmată
danutzz23
leucemia se vindeca prin homeopatie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul