Imunitate fetita 3 ani

28-10-2010
mamiAle
Nu este medic/terapeut
mamiAle
Fetita mea de 3 ani face foarte des rosu in gat, acum merge si la gradi si a inceput cu amigdalita cu puroi, tuse, nas infundat. A luat multe antibiotice, i-am cumparat si aparat de aerosoli dar tot racita este.
As vrea daca sete posibil sa-mi recomande un specialist un tratament homeopat pt imunitate. I-am mai dat fara nici un rezultat Septilin, Ursuleti cu echinaceea, Viusid, Bronchovaxon, Vit C, Propolis.
18 comentarii
0
29-10-2010, ora 22:35
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată d-nă MamiAle,

Ar fi indicat să consultaţi un medic homeopat. Fetiţa dvs. are nevoie de o examinare directă. Pe lângă examinarea directă pe care o va efectua medicul homeopat, dvs. veţi fi întrebată despre antecedentele medicale ale fiicei dvs., despre comportamentul fizico-mentalo-psihic al fiicei dvs., despre alimentaţia ei, în principal. În funcţie de analiza făcută de medic, fiica dvs. va primi un tratament corespunzător, pe care i-l veţi putea administra respectând nişte reguli (reguli care se răsfrâng asupra modului de administrare şi asupra unor restricţii alimentare valabile un interval de timp, înainte şi după luarea medicaţiei).
Orice tratament recomandat fără examinarea, aflarea şi interpretarea anamnezei (a istoricului medical al fiicei dvs., în mod cât mai detaliat), de către un medic care are competenţă în homeopatie, din păcate, are şanse foarte mari să se dovedească a fi ineficient, tocmai de aceea v-am recomandat un consult medical.
Credeţi că aţi putea merge la un astfel de medic? Vă rog să îmi răspundeţi!




Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Însănătoşire grabnică fiicei dvs.
Cu respect,
Nick
0
31-10-2010, ora 00:09
mamiAle
Nu este medic/terapeut
mamiAle
Buna seara Mr Nick !
Va multumesc pentru sugestia dumneavoastra, noi locuim in Arad si pana acum am fost cu fetita doar la dr. pediatra, mi s-a parut destul de competenta si am primit de multe ori recomandari de produse naturiste de la dansa.Acum chiar nu mai stiu cum sa procedez, va spun sincer ca deja am oroare sa mai merg la doctori si fetita mea tot bolnava sa fie.
0
08-11-2010, ora 03:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă MamiAle,

Vă înţeleg perfect, ştiu cum este să ai "oroare" de mers la medici, credeţi-mă pe cuvânt, din păcate.
Şi totuşi, eu vă voi oferi din inimă o umilă recomandare. Decizia de a-i da curs vă aparţine în totalitate.
_
CENTRUL MEDICAL "EVA"
Str. Octavian Goga, nr.8
Dr. Pătru Reghina - medic primar cu competenţă în Fizioterapie, Acupunctură, Homeopatie şi Fitoterapie, printre altele.
Programări la tel: 0257. 254.714
_




Toate cele bune. Dumnezeu să vă binecuvânteze fetiţa cu multă sănătate, iar pe dvs. cu tot ce aveţi nevoie.
Cu respect,
Nick
0
20-11-2010, ora 16:13
mamiAle
Nu este medic/terapeut
mamiAle
Buna Mr Nick !
Va multumesc pt recomandarea dumneavoastra, vreau sa va spun ca am auzit de d-na dr Patru si dupa ce am citit mesajul dvs ne-am programat pt o consultatie. Urmeaza sa mergem pe data de 30 nov., sper sa avem rezultate pozitive. Ce parere aveti despre siropurile cu echinaceea pt copii ?
PS. I-mi cer scuze ca am raspuns asa tarziu mesajului dvs dar am avut probleme cu calculatorul.
0
24-11-2010, ora 08:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

MamiAle, vă rog să nu vă cereţi scuze, cu atât mai mult cu cât aţi răspuns tardiv din cauza unui motiv obiectiv (motivul fiind problema cu calculatorul). Şi totuşi, vă mulţumesc mult pentru faptul că aţi avut atât de mult bun simţ, încât aţi recurs la scuzare.
Mă bucur că v-aţi programat la o consultaţie. Sper ca d-na doctor, pe care v-am recomandat-o, să vă ajute, pentru că fetiţa dvs. merită să aibă o viaţă cât mai sănătoasă, cu toate că, din păcate, în ziua de astăzi este aproape imposibil să fii sănătos la nivel global, chiar şi copil fiind, din cauza multitudinii de factori nocivi - factori care afectează organismul direct sau indirect, îmbolnăvindu-l.
Dvs. mergeţi cu credinţă în Dumnezeu şi totul va fi bine!
_
Ce părere am despre siropurile cu echinaceea, cele pentru copii? Hmm... În primul rând, comunitatea medicală internaţională se împarte în două tabere, cu privire la acest aspect, şi anume: tabăra care este de acord cu administrarea echinaceei sub formă de sirop şi nu numai, la copii, şi tabăra care este împotriva administrării - tabăra "pro" şi tabăra "anti".
Motivele amândurora sunt demne de luat în seamă. Membrii taberei "pro-administrare" suţin faptul că, la copii şi nu numai, dacă nu există contraindicaţii, echinaceea acţionează ca un imunostimulator, ceea ce este perfect adevărat, în timp ducând la fortificarea sistemului imunitar, însă membrii taberei "anti-administrare" susţin, pe bună dreptate, că echinaceea, acţionând ca un imunostimulator relativ specific, poate deregla sistemul imunitar al copiilor - un sistem aflat încă în formare - pentru că, în principal, promovează stimularea doar unei anumite celule imunitare - un tip de limfocit cu proprietăţi antibacteriene - şi pentru că poate predispune organismul la dezvoltarea unor sensibilităţi, intoleranţe şi/sau alergii.
Din punctul meu de vedere, ambele tabere au dreptate în felul lor, dar organismele reacţionează diferit. La unii copii echinaceea se dovedeşte a fi remediul ideal pentru tratarea infecţiilor respiratorii superioare şi chiar inferioare, însă la alţii se dovedeşte a fi decât "ceva" neajutător. Aceasta este realitatea, din păcate (ce este sau poate fi bun pentru A, nu este sau nu poate fi neapărat bun şi pentru B, ca de altfel nici pentru C ş.a.m.d).
În concluzie, echinaceea este o plantă foarte utilă pentru marea majoritate a oamenilor - copii, adolescenţi, adulţi tineri sau adulţi vârstnici, sub diferite forme farmaceutice (sirop, capsule, comprimate etc.), însă în unele cazuri nu îşi face efectul pozitiv aşteptat, iar în altele, destul de rare, produce chiar efecte adverse (dureri de cap, dureri de stomac, urticarie etc.).
_
Sugestie: TONSILOTREN este un produs homeopat foarte eficient pentru tratarea unor tipuri de amigdalită. Documentaţi-vă cu privire la el şi menţionaţi-l când ajungeţi la d-na doctor, pe 30.11.10, ca şi fapt divers, pentru a vedea dacă dânsa consideră acest produs ca fiind bun pentru fiica dvs.
Oricum, trebuie să ştiţi că d-na doctor Reghina îi va prescrie fiicei dvs. un tratament adecvat, după ce o va examina şi după ce îi va pune diagnosticul considerat de cuviinţă.
_





Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
0
25-11-2010, ora 15:09
mamiAle
Nu este medic/terapeut
mamiAle
Mii de multumiri pt amabilitatea si generozitatea dumneavoastra !
0
28-11-2010, ora 20:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multă plăcere! Mulţumiţi-I lui Dumnezeu, că El este Izvorul de amabilitate şi generozitate, printre altele, nu eu.

Numai bine!
0
15-12-2010, ora 22:32
mamiAle
Nu este medic/terapeut
mamiAle
Am primit o reteta de tratament homeopat pt fetita mea si printre granule am avut si BLATTA ORIENTALIS CH9, de la farmacie mi-au dat un tub p care scrie doar BLATTA CH9 si mi-au spus ca are aceasi compozitie.Este adevarat ? Pun aceasta intrebare deoarece nu am incredere in farmacisti pt ca am mai patit-o. Multumec anticipat ! buna seara !
0
16-12-2010, ora 02:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

MamiAle, cel mai probabil acel tub are aceeaşi compoziţie, deşi există şi Blatta Americana ("Blatta" este genul, iar "americana" este specia), de pildă, nu numai Blatta Orientalis, fapt pentru care ar exista un risc de producere a unor confuzii nedorite.
Nu ştiu ce să vă spun. Nu-mi permit să vă asigur că tubul pe care scrie doar BLATTA CH9 are aceeaşi compoziţie cu cel pe care scrie BLATTA ORIENTALIS CH9, dar nici nu-mi permit să vă asigur că NU are.
Contactaţi-o pe d-na doctor şi informaţi-o cu privire la această nelămurire. Cu siguranţă vă va oferi ajutorul necesar.
_

Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune şi sărbători fericite, în speranţa că nu v-a indispus răspunsul meu neajutător,
Nick
0
16-12-2010, ora 09:11
mamiAle
Nu este medic/terapeut
mamiAle
Multumesc pt raspuns Mr Nick, suteti prietenul pe care oricine si l-ar dori sa-l aiba.
Va doresc sarbatori fericite si multa sanatate !
Cu bine !
0
22-12-2010, ora 13:45
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Mulţumesc mult pentru cuvintele frumoase. Sunteţi extraordinar de darnică în a face complimente, dar eu nu (prea) le merit, din păcate.
Cu multă plăcere v-am răspuns!
_
Cu ocazia naşterii Domnului nostru Iisus Hristos - Lumina lumii - vă doresc ca Bunul Dumnezeu să planteze în grădina sufletului dvs. florile alese ale virtuţilor; mă rog la El să fiţi binecuvântată, împreună cu familia dvs., cu tot ce aveţi şi veţi avea nevoie de ordin fizico-mentalo-psiho-spiritual, pentru ca florile plantate să fie udate de iubire, să fie îngrijite de lumină şi să înflorească în respectul faţă de Cuvântul Lui, ca dvs. să vă învredniciţi de gustarea propriului lor nectar în Împărăţia lui Dumnezeu - cea gătită de El celor ce-L iubesc pe El.
Harul Domnului nostru Iisus Hristos să fie cu dvs. şi cu familia dvs.. Amin!
_
SĂRBĂTORI FERICITE!
_

Cu iubire creştină, respect, preţuire şi recunoştinţă pentru tot, cerându-vă iertare dacă v-am greşit cu ceva şi dorindu-vă toate cele bune,
Nicuşor
0
19-03-2011, ora 16:27
mamiAle
Nu este medic/terapeut
mamiAle
Buna ziua Mr Nick ! Apelez din nou la bunavointa dvs pt ca am o nelamurire in legatura cu remediile homeopate. Daca este posibil va rog sa ma lamuriti cum este cu concentratiile remediilor. De ex i-am administrat fetitei mele ferrum phosphoricum ch7 cate 3 granule de 4 ori pe zi, acum nu am mai gasit decat dilutia ch 30 si nu stiu cate granule ar trebui sa-i administrez. Ch30 este mai concentrat decat ch7 sau este invers ? Va mutumesc anticipat !
0
21-03-2011, ora 10:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

MamiAle, CH30 este o diluţie mai puternică decât CH7, pentru simplul fapt că ferrum phosphoricum a fost supus la o diluare şi la o dinamizare mai numeroase în CH30 decât în CH7, ca să spun aşa, relativ pe înţelesul dv.
_

CH7 este o diluţie medie!
Diluţiile joase (CH4/CH5) sau medii (CH7/CH9) au o acţiune limitată în timp, ele corespunzând unor semne locale sau generale; sunt administrate în general de două sau de trei ori pe zi, până la dispariţia simptomelor, în special în cazurile acute.
CH30 este o diluţie înaltă!
Diluţiile înalte (CH15/CH30) sunt utilizate în general pentru afecţiunile cronice şi tipurile sensibile şi, în consecinţă, sunt prescrise de către medic o dată pe săptămână sau o dată la cincisprezece zile.
_

Sfat: Consultaţi medicul homeopat care i-a prescris fiicei dv. remediul în diluţia CH7. Dânsul o va reexamina pe fiica dv. şi vă va spune dacă şi cum să îi administraţi remediul în diluţia găsită de dv. - în CH30.
NU luaţi remediul în diluţia CH30 fără acordul medicului, nici chiar o dată pe săptămână sau o dată la 15 zile!
0
21-03-2011, ora 14:27
mamiAle
Nu este medic/terapeut
mamiAle
Multumesc pt raspuns Mr Nick ! O zi frumoasa !
0
22-03-2011, ora 00:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
❤❤❤

Un mic dar; pser să vă binedispună: ----------*
_
Numai bine,
Nick

(*modificat de administrator)
0
12-10-2011, ora 12:23
anomard
Nu este medic/terapeut
anomard
Buna ziua. Am si eu o intrebare: Septilinul este un medicament homeopat? Multumesc!
0
12-10-2011, ora 21:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara!
Stimate/Stimată drule/dle/dră/dnă anomard, NU, nu este homeopat; Septilin este un preparat naturist fitoterapic cu specific ayurvedic.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
10-04-2018, ora 22:47
doba anca
Nu este medic/terapeut
doba anca
Buna seara ! As vrea va rog sa mi spuneti ce as putea sa i mai dau fetitei mele de 6 ani ptr puroi in gat cu streptococ in mod repetat si cu toate ca are amigdalele micsorate tot face puroi. F mult antibiotic a luat cu tot cu antibiograme si acum mi se recomanda scoaterea definitiva a amigdalelor dar eu sincer nu as vrea...va rog nu stiu un medic homeopat bun din Ct sa mi recomandati ptr un tratament, alta solutie nu mai gasesc.. Chiar nu mai stiu ce sa i fac si ce sa i dau sa o vad bine. Va multumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O pastilă care imită sistemul imunitar
  • Un nou pas spre crearea unui medicament pentru tratarea rapidă și completă a alergiilor
  • Mediul, mai important pentru sistemul imun decât ereditatea
  • Efectele benefice ale soarelui asupra sistemului imun
  • A fost descoperită o substanță ce acționează asupra sistemului imunitar precum adrenalina
  • Probioticele și sistemul imunitar
  • Modificările sistemului imunitar pot promova îmbătrânirea sănătoasă
  •