Importanta drenajului uro-genital

21-11-2012
Naturopat Claudia Damoc
Identitate neconfirmată
Naturopat Claudia Damoc
Toxinele din corp provoaca stări de oboseală cronică, nervozitate şi depresie dar afecteaza si functiile glandelor

Cu toţii suntem un pic reticenţi şi nu dorim să avem stări de greaţă, oboseală cronică, acnee, dureri de cap, nervozitate, circulaţie proastă, amorţeli, dereglările metabolice şi hormonale. Acestea sunt simptomele unei toxicităţi la nivelul corpului.
În medicina tradiţionala chinezească un rol important pentru desfaşurarea bună a corpului o are fluxul de energie vitală. Orice boală este considerată un blocaj al energiei vitale şi acest lucru se întâmplă, de cele mai multe ori, din cauza stresului şi a unor acumulări de toxine în corp.
Din câte ştim, ficatul este un organ vital fără de care nu am reusi să supravieţuim. Ficatul realizează detoxofierea întregului organism, sinteza proteinelor, eliberarea substanţelor necesare pentru a se realiza digestia şi eliminarea deseurile din sange şi tot el este responsabil de functionarea metabolismului şi de buna funcţionare a sistemului imunitar. Tot el secreta bila şi prelucrează tot felul de substante toxice (medicamentele, alcoolul, aditivii alimentari, minerale etc.).
În medicina traditională chinezească, ficatul este responsabil pentru fluxul de enegie Chi care inunda intreg organismul. Asadar, ficatul este filtrul intregului nostru organism fără de care nu am putea trai.
Din cauza mediului toxic, produsele pline de aditivi pe care le ingerăm, a regimului alimentar care lasă de dorit, stresul, lipsa de somn şi epuizarea fizică constatăm că punem în dificultater functia hepatică şi de cele mai multe ori ne dăm seama că ajungem in stări de oboseală cronică.
Substantele toxice se acumulează şi rămân în ficat pentru o perioadă mai lungă de timp şi simţiim corpul greoi şi fără forţă, nu ne mai putem concentra şi nu mai dăm randament. Descopunerea toxinelor din corp este un proces lung şi greu de suportat dacă nu este ajutat corpul cu ceva din exterior. Functiile ficatului sunt afectate şi acesta nu mai poate să lucreze în mod corespunzator.
O Veste bună - ficatul este singurul organ care are capacitatea de a se regenera şi care poate funcţiona chiar şi atunci când este afectat în proporţie de 80-90%.
Vă propun o metodă preventivă, uşoară şi la îndemana oricui care constă într-o detoxifiere hepatică şi urogenitală, ajutată de o metodă neinvazivă, de origine chinezească, dar foarte eficientă reflexoterapia (făcută de un specialist).
Această terapie îţi dă o stare de confort pe durata întregului an, dacă e făcută în perioda lunilor martie-mai şi o iarnă liniştită şi plină de energie şi forţă daca este făcută în lunile septembrie-noiembrie. Este destul de eficientă şi în celelalte perioade, dar detoxifierea care se propune, cuprinde o plantă 90% naturală care are efectele maxime în această perioadă.
A fi in forma si intr'o stare de confort total este maximul pe care si-l doreste orice femeie. Cunost acest sentimente pentru ca si eu l'am cautat si l'am descoperit.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.