Immunocal ajuta importiva luptei cu cancerul

21-03-2009
Loritta
Nu este medic/terapeut
Loritta
Glutationul, numit "proteina vietii", este o polipeptida bioactiva cu functie de coenzima, prezenta aproape in toate celulele organismului uman. Este sintetizata in ficat din aminoacizii cisteina, glutamina si glicina. Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii mari glutationul se gaseste si in splina, rinichi, pancreas, cornee. Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu si vitaminele C, B6 si B2. Eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.
Efectele benefice ale glutationului sunt:

- antitumoral exceptional: reduce mutatiile ADN-ului determinate de substantele cancerigene, prin sustinerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatica; inhiba absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de tigara, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor în exces, colorantilor alimentari, detergentilor, supradozelor medicamentoase
- reduce efectele toxice ale chimio si radioterapiei, expunerii la radiatii ionizante, explorarilor radiologice
- protejeaza împotriva efectului mutagen al radiatiilor ultraviolete
- previne aparitia si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si îi transforma din substante liposolubile în componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara)
- stimuleaza detoxifierea limfei prin eliminarea toxinelor pe cale biliara
- antioxidant intracelular: este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti ai organismului; este numit "antioxidantul miraculos"; stresul oxidativ produs prin deficit de glutation are un rol major în patogenia cancerului, astmului, bronsitei cronice, emfizemului, fibrozei chistice, mucoviscidozei pulmonare, autismului, deficitului de atentie si hiperactivitate, bolii Parkinson, maladiei Alzheimer, SLA, sclerozei multiple, schizofreniei, dischineziei tardive; protejeaza împotriva leziunilor si a emboliilor cerebrale, bolii Crohn, infectiei cu Helicobacter pylori, enterocolitei, pancreatitei (si a celei de etiologie alcoolica), infertilitatii masculine, etc.
- protejeaza împotriva leziunilor din sindromul de ischemie - reperfuzie
- imunomodulator
- puternic antiviral în infectii cu virusul Herpes simplex 1, HIV, virusul Epstein Barr, virusurile hepatitice; sustine reactia de aparare împotriva infectiilor rezistente la tratamentul alopat
- adjuvant în tratamentul sindromului de oboseala cronica si al fibromialgiei
- benefic în tratamentul degenerescentei maculare; reduce riscul aparitiei cataractei (cristalinul are un mecanism propriu care faciliteaza captarea glutationului; aparitia si evolutia cataractei sunt favorizate de scaderea nivelului de glutation)
- reduce formarea placilor ateromatoase în hipercolesterolemie
- stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei în diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului
- protejeaza împotriva hipoacuziei produsa de traume sonore
- adjuvant în stari casectice (stare generala proasta, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere marcanta în greutate, anemie extrema, hipotermie, etc.)
- creste performantele atletice
- dermatoprotector (psoriazis, dermatita de contact)
- reduce dependenta de droguri si de alcool

Pornind de da studiile care dovedesc importanta glutationului in organismul uman, o companie canadiana, Immunotec Research, a conceput, in urma unor cercetari care dureaza de 31 de ani, un produs care se numeste Immunocal si care se vinde in Canada si in USA de aproximativ 13 ani.

Immunocal este un produs natural, extras dintr-o proteina din lapte de vaca neprocesat, care ofera celulelor cisteina de care acestea au nevoie pentru a-si mentine sanatatea si pentru a avea forta de a lupta cu bolile. Immunocal nu e un "medicament minune", e o certitudine medicala, un produs recunoscut si recomandat de comunitatea medicala din Canada si USA. Este singurul produs din categoria food supliments, listat in Physicians"™ Desk Reference (PDR) http://www.immunotec.com/IRL/en/CAN/Research_PDR_English_2008.pdf
De asemeni, Immunocal este recunoscut de Compendium of Pharmaceuticals and Specialties (CPS) http://www.immunotec.com/IRL/en/CAN/Research_CPS_2009.pdf si de catre U.S. Pharmacist's Red Book http://www.immunotec.com/IRL/en/CAN/research.wcp

Pe site-ul companiei producatoare, www.immunotec.com/romania gasiti o serie de studii interesante cu privire la cercetarile si la rezultatele uimitoare ale Immunocal-ului pe cancer.

Acest produs, in 13 ani de cand se vinde pe piata Americii de Nord, a ajutat mii de oameni in lupta lor cu cancerul si alte afectiuni cronice cum ar fi diabet, boli cardiovasculare, SIDA, Azelhaimer, etc, una dintre persoane fiind Renee Angelil (sotul cantaretei Celine Dion), care s-a vindecat de cancer cu Immunocal. Aici gasiti o serie de povesti uimitoare ale oamenilor care au folosit Immunocal http://www.medkb.com/Uwe/Forum.aspx/cancer-forum/1031/A-Cancer-story-that-needs-to-be-told

Aici gasiti o serie de materiale si documentatii cu privire la cercetarile medicale care stau in spatele acestui produs unic. http://www.nutritionadvisor.com/clinical_studies_body.htm#a24

-*


Loritta
3 comentarii
0
21-03-2009, ora 15:57
georgiana 31 craiova
Nu este medic/terapeut
georgiana 31 craiova
sunt georgiana din craiova ; am o sora de 40 de ani diagnosticata cu cancer la san stadiul 1
i s-a recomandat extiparea totala a sanului.rog sa ma ajutati cu sfaturi!
0
21-03-2009, ora 16:45
Loritta
Nu este medic/terapeut
Loritta
Buna Georgiana,

Nu sunt medic, de aceea ma voi abtine de la sfaturi de genul: sa se opereze sau nu.
Insa iti voi spune despre o cunostinta de-a mea, numele ei este Rita, are 75 de ani si o tumoare la un san destul de avansata. Acum 2 saptamani a inceput o cura cu Immunocal. Dupa NUMAI 5 ZILE de tratament, tumoarea i s-a micsorat cu 2 cm, s-a inmuiat, intrucat formatiunea era foarte densa si a inceput sa fie. Acum organismul Ritei, in urma tratamentului cu Immunocal trece printr-o etapa de detoxifiere absolut uluitoare. Se simte mult mai bine, energia i-a revenit iar tumoarea ei se resoarbe pe zi ce trece.


-*
Immunocal ARE EFECTE MAJORE IMPOTRIVA CANCERULUI, DOVEDIT CLINIC.
Rezultate benefice nu intarzie sa apare dupa numai cateva zile de de tratament cu Immunocal.
Daca sora ta se va decide asupra operatiei, tratamentul cu Immunocal poate fi inceput inainte, ceea ce va pregati organismul si-l va ajuta sa se recupereze mult mai repede. De asemeni, Immunocal ESTE RECOMANDAT DE CATRE MEDICII DIN USA SI CANADA in perioada de chemoterapie, bineinteles, dupa o schema anume si nu in ziua de chemoterapie. Daca ai urmarit filmuletele de pe youtube, ai vazut probabail marturii ale unor oameni care s-au vindecat de cancer cu Immunocal.
Poti intra pe orice motor si sa dai o cautare dupa Immunocal and breast cancer sau Immunocal testimonials sau variante asemanatoare.
-*

O zi buna!!
0
09-12-2011, ora 10:06
lolita 19
Nu este medic/terapeut
lolita 19
buna,
daca mai este cineva pe aici,
Ce mai stiti de immunocal l-a mai folosit cineva?
De unde se cumpara si la ce pret?
As vrea mult sa stiu despre acest immunocal..
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea precoce a cancerului la femeie
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
  • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
  • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
  •