Imi cade parul rau!

27-08-2010
andra_scooter
Nu este medic/terapeut
andra_scooter
Buna seara, am si eu o problema. De la inceoutul lunii februarie am facut un tratament impotriva dermitei seboreice cu ajutorul samponului Ducray. Tratamentul a avut succes, de aceea nu mai am matreata (pt moment) si nici acele macarimi ingrozitoare. De cand incepusem sa folosesc samponul am observat ca mi se ingrasa parul mai rau ca de obicei, de asemenea am fost din nou la dermatolog si mi s-a recomandat sa folosesc Vicy pt par gras dar fara nici un mic rezultat. Dupa 2 luni am observat ca imi cade parul rau de tot, cam un pumn de par pe zi. Am fost din nou la dermatolog si mi-a recomandat sa iau Ca, Mg, Zn de la O-zone si sa ma dau cu Aminactif Combleur - spray pt caderea parului si ruperea firului dar fara nici un rezultat. Va rog foarte mult daca mi-ati recomanda un tratament naturist pe baza de plante sau orice altceva dar ceva ce sa aiba rezultate cat de cat. Sunt disperata. Va multumesc.
2 comentarii
0
08-09-2010, ora 01:49
elena_enache
Nu este medic/terapeut
elena_enache
cate 1 sticluta de vitamina a uleioasa +ulei de ricin + 1 galbenus de ou.completezi cu ulei de masline cam tot atat cat uleiurile, aplici pe par, pe toata lungimea si la radacina, acoperi cu o punga sau cu un prosop, speli apoi dupa cateva ore, normal cu sampon cum faceai de obicei. lasa parul sa se usuce natural, fara feon. repeta tratamenrul 1 data pe saptamana, dupa o luna ar trebui sa se vada rezultatele, daca nu observi insa nici o schimbare mergi la un medic sa nu fie D-ne fereste vorba de vre-o boala internamai grava.
0
15-10-2010, ora 21:37
tema
Nu este medic/terapeut
tema
andra, problema ta e ca iti tratezi simtomele si nu cauza. Caderea parului mai ales la femei nu apare asa, fara motiv. De exemplu, asa cum descrii tu simtomele, poate fi datorata unei infectii.
Trebuie sa cauti infectia in doua locuri, chiar daca ti s-ar parea ciudat, crede-ma ca stiu ce spun.
Mai intai examen de secretie vaginala cu antibiograma si antifungigrama, apoi exudat nazal si faringian cu antibiograma.
Simtomele tale sunt intalnite frecvent in infectia cu e-coli vaginal, candidoza vaginala sau stafilococul auriu (pe care eu il banuiesc in nas ! ) Exemplu de simtome : se ingrase parul foarte tare, apar mancarimi puternice si chiar doare pielea capului cand se misca parul dintr-o parte in alta, apoi incepe sa cada parul. Cred ca recunosti ceva simtome !
Ar mai putea fi totodata si de la o carie sau o lucrare dentara mai veche.
Verifica toate astea si sigur o sa iti rezolvi problema. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  • A fost identificată cauza genetică a albirii părului și a calviției
  • Cât de mult păr e normal să cadă pe zi?
  • De ce chelesc bărbații?
  •