Imi bate inima prea tare

27-11-2009
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
De la un timp imi bate inima foarte tare. Nu ma refer la frecventa ci la amplitudine. Pulsul este normal dar bate de parca ar vrea sa sara din piept. Simt parca ar pompa mai mult singe decit e normal. Simt ca mi se umfla venele si ma dor ochii si capul si imi vine ameteala. Tensiune nu am, adica e buna... vreo 10-11 cu 7-8.
Stau in pat relaxat si imi bate inima de zici ca am dat 10 ture de stadion. Simt cum imi vibreaza tot corpul cind bate.
Nu face asa tot timpul, ma ia si ma lasa in reprize de vreo 3-4 ori p zi cu durata chiar si de ore. Am fost la medic specialist de inima si mi-a facut si EKG si ecografie si a zis ca sint perfect sanatos, ca nu am absolut nimic.
Mai am problema si cu pulsul. Se schimba foarte repede (in citeva secunde) cind ma ridic de jos in picioare. Cind stau jos am 60-70, cind ma ridic creste la 120 iar daca ma asez revine la loc.
E adevarat ca am avut probleme si cu hipertiroidismul. De 2 ani iau tratament cu Thyrozol dar ultimele analize au iesit bune si doctorul a zis ca pot sa intrerup. si de atunci imi tot face asa inima. Asa imi facea si inainte sa incep tratamentul (si era normal, ca doar aveam hipertiroidism) dar acum de ce naiba sa mai imi bata asa ca doar mi-au iesit analizele bune ?
Pe tot parcursul "tratamentului" ( tratament pe dracu, ca nu trateaza nimic) n-am mai avut probleme cu inima.
Nustiu ce sa mai fac... simt ca innebunesc...
90 comentarii 12 3 Înainte ›
0
27-11-2009, ora 19:25
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Am uitat sa spun... am 29 de ani.
0
27-11-2009, ora 21:40
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
Probabil ca nivel seric al TSH-ului a crescut din nou si aveti din nou hipertiroidism, cel mai indicat ar fi sa refaceti din nou analizele hormonale.Cat despre variatile de puls in orto sau clonostatism sunt absolut normale, in momentul in care va ridicati datorita gravitatiei sangele coboara in membrele inferioare si apare o scadere brusca a tensiunii care este reglata prin cresterea frecventei cardiace, adica inima bate mai repede, in caz contrar ar aparea lesinul (sincopa) prin hipotensiune (scaderea perfuziei cerebrale).

Multa sanatate!
0
07-12-2009, ora 22:33
IonutN1
Nu este medic/terapeut
IonutN1
cateodata ma trezesc noaptea si simt cum imi bate inima foarte puternic si tot corpul imi vibreaza (2-5min) ;d
oare de ce ? si cat de grav e ?
am 18 ani, fumez, nu fac sport si nu mananc adecvat.
nu am fost niciodata la medic ;d
0
08-12-2009, ora 01:14
nicolero
Nu este medic/terapeut
nicolero
Cristina, cand te ridici e normal sa creasca pulsul de la 70 la 120??? Atat de mult.nu-mi vine a crede).
0
09-12-2009, ora 22:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cand te simti rau ia un anxiar si vezi daca iti trece. Daca da, inseamna ca totul e pe fond nervos. Ai grija de tine. Iti doresc multa sanatate.
0
11-02-2010, ora 02:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Daniel,

Activitatea inimii poate fi reglată cu ajutorul tincturii de talpa gâştii. 1 linguriţă de tinctură diluată în 100 ml (jumătate de pahar ) de apă plată, de 3 ori pe zi. Nu glumesc, încearc-o, nu vei regreta.
Talpa gâştii este extraordinară. Este miere pură pentru inimă. O masează literalmente. Detensionează vasele de sânge ale inimii, regularizează circulaţia şi debitul de sânge, relaxează miocardul, reglează ritmul inimii (de aceea reduce şi chiar tratează palpitaţiile, tahiaritmiile, tahicardiile şi bradicardiile), are efect cardiotonic, etc. Este aur pentru inimă (am mai postat aceste informaţii şi pe alt topic de pe Romedic).

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)

În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
11-02-2010, ora 19:24
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
O sa incerc.
Dar eu nu am nici o problema la inima. Am facut analize, sint ok. Ea face asa din cauza ca undeva se intimpla ceva in corp care are ca efect secundar si dereglarea inimi. Dar inca nu am descoperit care e cauza, ca sint prea sarac ca sa fiu bagat in seama de doctori.
Mersi oricum.
0
11-02-2010, ora 20:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nu trebuie să ai vreo problemă medicală. Există condiţii medicale, cum ar fi nevroza cardiacă, care se manifestă în pofida afectării integrităţii inimii şi a funcţionalităţii ei. Încearcă această tinctură, nu-ţi va face rău, din contră (în cel mai rău caz, nu vei simţi nicio modificare, nici pozitivă, nici negativă).


" Dar inca nu am descoperit care e cauza, ca sint prea sarac ca sa fiu bagat in seama de doctori. "
- Offf, da! Trist, dar adevărat. Te-am băgat eu în seamă, un om fără titulatura de medic, dar cu titulatura de om căruia îi pasă de starea celor care-l înconjoară (direct sau indirect).

Cu plăcere şi respect,
Mr. Nick;)
0
25-02-2010, ora 01:49
Xena_007
Nu este medic/terapeut
Xena_007
Toti suntem cu probleme. Poate ca te pot ajuta. anunta-ma.
0
25-02-2010, ora 18:00
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Nu inteleg nimic...
0
08-04-2010, ora 18:05
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
Buna ziua la toti,

In primul rand vreau sa-l salut pe Mr. Nick care este un om de mare caracater si foarte bine documentat, il urmaresc de ceva vreme pe forumuri si are foarte mare dreptate in cea ce spune un exemplu ar fi cel cu melatonina care intradevar te face sa dormi ca un bebelus.Acum am decis sa-mi fac cont sa-i povestesc ceva lui Daniel.Eu pe fond de anxietate, suparare, atacuri de panica mari am umblat prin toti doctori posibili de la psihiatrul la cardiolog urgente etc.am luat toate felurile de pastile unele m-au calmat altele nu.Am ajuns de m-am imprietenit cu doctori.Si eu mi-am facut tot la inima, eck, holtter, doppler, inclusiv mai nou coronarografie, totul este ok asa mi-au spus toti am cheltuit o gramada de bani am tinut familia in alarma etc.Si vreau sa-ti spun ca pana acum o luna am luat aprox doua luni tratament de la psihiatru, torendotritico, pe timpul tratamentului nu am mai avut extrasistole, palpitatii etc probleme care le ai si tu, dar.de cateva zile au inceput sa ma ia iar din pat, aseara m-am trezit brusc si cred ca imi batea inima cu 200 bat/min.Am stat linistit ca inainte ma panicam si chemam salvarea intram in panica si era vai de capul meu.si dupa 5 min am revenit la normal stiind cate investigatii mi-am facut si ca nu am nimik la inima, dar nu am mai dormit deloc pana dimineata pentru ca, capul lucreaza.Totul este pe fond nervos..traim vremuri de doi lei si nu ai cum sa stai linistit, am fost de curand la spitalul militar la un Dr.Neurolog foarte bun am tratamentul in casa...seroxat si elogil cred..ma lupt cu mine sa nu-l incep..dar inima asta e pacatoasa cand te ia stiu sentimentul acum ma bucur de ce a spus Mr.Nick si voi lua tinctura sper sa functioneze.Nu vreau sa incep tratamentul deoarece atacurile de panica am inceput sa le controlez dar extrasistolele si palpitiile nu ai cum si sunt foarte stresante.Mr Nick daca mai ai ceva sfaturi le primesc cu drag.Eu m-am nenorocit din medic in medic am pierdut servici, bani etc.asa ca nu esti singurul sarac suntem destui (capul sus).Crede-ma daca aveai ceva cardiac iesea la primul eck sau ecografie cardiaca.De la ultimul tratament mi-a zis desteptul de dr, psihiatrul sa-l intrerup ca ma lua cu ameteli ma constipasem rau si am intrat in sevraj o sapt am zis ca inebunesc acum ma simt bine dar au revenit aceste palpitatii si extrasistole toata lumea are asa ceva unele se vad numai pe holtter altele se simt sistemul nervos e criminalul exact cum a spus si Mr.Nick(poate fi si o nevroza cardiaca).Iti doresc multa sanatate Daniel si daca pot sa te ajut cu alte informatii oricand.
0
08-04-2010, ora 18:08
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
Apropos revin,

Am facut tot si glanda, minerale din organism, tot ce se paote face nimik.in afar de un colesterol total de 250 si triglicerige 190.in rest numai piese originale...toti mi-au zis ca e de la mansarda.asa ca poti sa fi sanatos si sa ai asemenea stari.
0
13-04-2010, ora 18:08
bogzy
Nu este medic/terapeut
bogzy
buna ziua am 24 de ani si din pacate am probleme cu inima cred, nu stiu sigur daca e ceva fizic sau psihic tocmai de aceea as dori un sfat sau o parere de la cineva care are aceleasi simtome.Cu cateva luni in urma au inceput sa apara batai ale inimii mai rapide la efort mic iar intre timp ce eu imi faceam tot felu de analize la sange, ekg-uri., ecocardiograf, holter etc.Binenteles ca nu au gasit nimic dar eu ma simteam din ce in ce mai rau, adica batai rapide ale inimii exact ca atunci cand esti emotionat sau ai acea strare de frica si apar fara ca eu sa am o stare emotionala sau sa fac efort., mi sa dat un tratament cu metroprolol care imi mentine cat de cat ritmu inimii, dar e asa si asa, acum vreau sa schimb tratamentu pt ca am inteles ca acest metroprolol e cam periculos.In fine sa revin la ceea ce vroiam sa intreb la inceput daca stie careva din experienta propie sau daca a cunoscut persoane in aceeasi situatie, am uitat sa mentionez nu sunt o persoana cu bani si dupa cum stiim oameni de rand sunt bagati asa si asa in seama de medici si asta ma oftica pe mine, ca nu mi se spune ce am, doar un medic internist mia spus ceva de genu ca nici medicii nu-si pot da seama ce am cu exactitate si asa ca trebuie sa iau tot felu de medicamente si binenteles sa astept ca timpu le va rezolva.Daca e cineva care vrea sa detaliem pe acest subiect si sa facem un schimp de opini si pareri, rog sa lase o addresa un id ceva prin care sa luam legature, multumesc.
0
13-04-2010, ora 21:16
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Buna, Bogzy. Foarte multa lume sufera, ca si tine, de diverse aritmii. Ca sa te convingi - si totodata sa si primesti eventual vreun sfat adecvat - iti propun sa intri tot pe acest forum la urmatorul link:
http://forum.romedic.ro/prod/ablatie_012881.html
Sint peste 800 de mesaje si o persoana formidabila care cu maxima bunavointa raspunde la intrebari. Incearca si n-ai sa regreti. Bafta!
1
14-04-2010, ora 10:54
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
Salut, Bogzy.Dupa cum vezi ce am postat eu mai sus este la fel cu ce spui tu.Inima o ia razna nu de la ceva organic, adica sa ai neaparat ceva la ia.Crede-ma am cheltuit foarte multi bani am fost la Fundeni, Brasov la clinica privata de cardiologie unde sunt doctorii de la Tg.Mures.M-am imprietenit cu un medic cardiolog de la Fundeni care acum a ajuns prin Austria, foarte bun ca medic, il terorizam noapte zi cu tel.ajungeam pe panica si la 180 bat/min iti dai seama.Totul este de la cap(neurovegetativ, panica etc)chiar daca tu zici ca nu esti stresat sau nu te gandesti la cine stie ce subconstientul lucreaza.Daca aveai ceva la inima iesea la Ekg sau la eco..chiar daca unii zic ca Ekg este apa de ploaie nu este chiar asa.Ca sa stai linistit fa si un test de efort daca si ala e ok.ia ceva antidepresiv la recomandarea medicului si ai sa vezi ca trece.Si pe mine mau internat la judetean Ploiesti pe fondul unor Ck marite rau in urma unui efort fizic intens si mi-au spus ca am facut un mic infarct(am devenit emo instatnt)de aceea mi-am facut coronarografia si nu am nimik.Mi-au dat si mie metroprolol, preductal.aspenter, aspacardin, lokren..etc.da intradevar betablocantele sunt periculoase si daca nu ai nevoie de ele nu trebuiesc luate..de la Fundeni Si Brasov mi-au spus ca nu am nevoie de nimik, doar daca vreau sa iau un Lokren la nevoie dar nu foarte des.Pe un cord normal fara modificari sunt normale palpitatii, extrasistole etc fac parte din activitatea inimii.(tu nu ai artimii, daca aveai aritmii ieseau la Holtter).Fa-ti si colesterolul si trigliceridele pe un colesterol mare trage si inima mai greu.Bafta!!!!!
0
14-04-2010, ora 12:21
bogzy
Nu este medic/terapeut
bogzy
multemusc foarte mult peentru raspunsuri, am facut colesterolul si trigliceridele, doar ala de efort nu lam facut si o sal fac.Spuneai ceva de brasov eu sunt din brasov unde anume ai fost, la particular sau.Si vroiam sa te intreb ai apelat cumva si la psiholog.
0
14-04-2010, ora 12:40
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
am fost la Brasov la Clinica ICCO intra pe net si citeste despre ei este pe strada Scolii nr.9 parca.Nu am apelat la Psiholog cu toate ca am fost indreptat catre el am luat tot felul de medicamente de la unele am fost bine de la altele nu si de o luna am decis sa nu mai iau nimik.merg pe ideea...sa vad mor...si ma lupt cu mine am zile bune am zile rele, cateodata dorm cateodata nu.dar asta e decat sa-mi mint organismul cu fel si fel de medicamente si cand renunt sa ma ia iar am decis sa nu mai iau nimik decat vitamine, ceaiuri etc...plus ca au efecte adverse, eu luam pana sa ajung pe la Brasov Lokren ceva gen Metroprolol dar cica mai bun si mai scump...intradevar imi regla pulsul si tensiunea dar ziceai ca-mi da cineva cu ciocanul in cap si am renuntat, astea daca le iei timp indelungat si doamne fereste trebuie sa renunti la ele din diferite motive poti sa te cureti.inima este cel mai istet organ din corp daca bate tare stie ia dc, este ca o pompa si trebuie sa-si faca treaba asa sa gandesti.repet in lipsa diagnosticarii cu vre-o problema la ia.Daca ai bani dute si la pshi.dar eu nu prea cred ca sta de vb cu tine si te face bine si daca nu cred nu au cum sa ma faca bine.Sanatate.
0
14-04-2010, ora 13:50
bogzy
Nu este medic/terapeut
bogzy
nu va suparati a folosit cineva acea tinctura de talpa gastii de care zice mr nick si daca da ce efect a avut asupra voastra.Si daca esti amabil mr nick de unde ai auzit acest remediu.mersi mult.
0
14-04-2010, ora 13:55
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
eu il folosesc de cateva zile..dar deocamdata nu pot spune daca are sau nu are efect.ce puls ai tu cand iti bate inima repede si ce tensiune?
0
14-04-2010, ora 17:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimate d-nule dddd, vă mulţumesc pentru apreciaţie, dar...nu sunt nici pe departe aşa cum credeţi dvs. Mă supraestimaţi într-un mod supraestimativ. Sunt doar om, ca dvs., şi, dacă stau să mă gândesc mai bine, s-ar putea să vă fiu chiar inferior, aşa că... :)
Problemele dvs. cardiologice s-ar putea să se rezume şi la o nevroză viscerovegetativă, care se mai numeşte şi nevroză cardiacă (datorită simptomatologiei care predomină în sfera cardiologică).
Factorii stresori, extrem de diversificaţi în ziua de astăzi, produc energie negativă care labilizează sistemul nervos; îl slăbeşte prin tensiunea acumulată. O astfel de tensiune poate să producă descărcări nevrotice - un tip de eliberare care iradiază în aria sistemul cardiologic. Inima este strict dependentă de activitatea sistemul nervos, iar sistemul nervos îşi poate desfăşura activitatea fiziologică şi datorită inimii. O astfel de simbioză (un schimb de ajutor echilibrat) presupune şi dezavantajele preluării unor influxuri nervoase negative. Din fericire, organismul uman posedă calitatea de adaptogenitate. Se poate adapta relativ uşor la schimbări, dar această adaptare nu-l scuteşte de efecte adverse continue.
În concluzie, din punctul meu de vedere, dvs. aveţi nevoie de o examinare în toată complexitatea ei, o examinare holistică, o examinare globală. Omul este un ansamblu de niveluri (nivel fizic, psihic (afectiv sau emoţional), mental, spiritual (atmic), cauzal, etc.), toate având nevoie de revizie şi normalizare. Nu v-ar strica absolut deloc un consult la un medic acupunctor sau la un terapeut care practică o terapie alternativo-complementară, chiar un homeopat (...). După cum bine ştiţi, reacţiunea este dependentă de acţiune; efectul este strict dependent de cauză. Orice afecţiune posedă o conexiune între cauza producerii şi efectul propagat de cauză - posedă o cauzalitate. Dacă nu veţi descoperi cauza producerii simptomatologiei pe care dvs. o acuzaţi, nu veţi putea niciodată să înlăturaţi efectele negative, nici atât să vă vindecaţi. O abordare holistică poate să descopere cauza, de aceea v-am recomandat această cale de consultare.


...
SUGESTIE: Mergeţi la un consult la d-na terapeut Iliescu Ana-Maria (decizia de a merge vă aparţine!)
DR. ANA-MARIA ILIESCU - Terapeut
Cabinetul ANASAN
str. Valea Furcii nr. 8, sector 6, Bucureşti,
Tel. fix: 021/ 777.71.96
Tel. mobil: 0722.552.992 (tel. personal)
...


Vă rog să continuaţi administrarea tincturii de talpa gâştii (administraţi-o în conformitate cu instrucţiunile scrise pe prospectul aferent ei). Efectele pozitive se vor evidenţia după minim 4 săptămâni de administrare constantă, maxim 6 săptămâni şi sunt dependente de:
- răspunsul organismului la acţiunea farmacologică a substanţelor active din tinctură;
- gradul de reducere al cauzei care induce simptomele. :)


Cam atât, sper că nu am omis nimic. Dacă am omis ceva important, vă rog să-mi atrageţi atenţia. Nu mă simt bine psihic. Am avut o experienţă, acum câteva zile, care m-a şocat în mod negativ şi care-mi rulează constant prin minte, ceea ce mă indispune aproape total. Din această cauză sunt puţin distrat (sunt prezent, dar în acelaşi timp sunt şi absent), pentru că mă gândesc în acelaşi timp şi la modalităţi prin care să vă ajut, dar şi la prezentul făcut, la ce m-a şocat (nu ştiu cum să "repar"...). În fine... :)
Să fiţi binecuvântat şi să vă însănătoşiţi cât mai curând posibil. :) Aveţi credinţă în Dumnezeu şi totul va fi bine!
P.S. - Mare parte din informaţii sunt valabile şi pentru d-nul Bogzy :)



Cu respect şi plăcere,
Mr. Nick:)
0
14-04-2010, ora 20:48
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
Salu Mr.Nick, numele meu este Ionut si te rog sa-mi spui direct asa fara alte adresari la pers.a doua etc.Ma bucur nespus ca mi-ai scris am vazut pe forum ca ai o activitate intensa si o faci in mod voluntar sa ajuti oameni..mai rar oameni ca tine cel putin din experienta mea sunte-ti numarati pe degetele de la o mana si am crede-ma destule contacte...ma tin de cand am scris sa-ti scriu un mail si sa intru si pe mes sa comunic cu tine.In mail o sa-ti povestesc cate ceva despre mine ca om si cum am ajuns in aceasta situatie neplacuta a sanatatii.situatie cu care pana acum cativa ani nu aveam nici o treaba, ma ingrozesc cand vad oameni la varste fragede ca au asemenea stari cred ca o luam din loc rau..apropos am 36 ani, nu fumez, consum alcool ocazional cate putin mai mult de frica dar am facut excese in trecut.Am facut acum doi ani si acupunctura, reflexo, tot, tot.m-am simtit bine o perioada.ma bucur de contactul pe care il am acum de la tine pt.D-na Dr.dar trebuie sa iau o pauza nu foarte lunga sa stau un pic departe de Dr.sa ma refac si financiar si moral(sotia mea simte ca nu mai poate am terorizat-o)am neglijat casa, datorii la banci toti banii au fost canalizati pe Dr.dar de dus am sa ma duc la D-na Dr.cat este consultatia la dansa si sedintele dupa?Am sa-ti scriu si mail-ulsa intelegi mai mult din situatia mea sper sa nu fiu stresant, chiar mi-ar place sa ma intalnesc si cu tine si sa pot ajuta si pe altii care sunt in aceasta situatie...eu sunt din Ploiesti...tu de unde esti?Iti multumesc mult pt.raspuns!!!!!!Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine peste tot!!!!!!!!!Multumesc !!!!!!Cu stima Ionut.
0
15-04-2010, ora 20:28
bogzy
Nu este medic/terapeut
bogzy
max 154 bpm mia iesit in holter dar eu cred ca am avut momente cand era mai mare, tensiune imi iesea de obicei 14sau chiar 15.inima incepe sami bata mai tare fara tratament la efort fizic dar mic nu cine stie ce si in rest daca stau singur si nu imi este distrasa atentia simt cami bate mai tare si am acele senzatii de nu stiu lesin parca, mai ales cand incerc sa dorm sau ca nu am aer, nu inspir cat trebuie.Vroiam sa te intreb tu de cand te lupti cu treaba asta si daca ai luat pana acum nebivolol tot beta blocant si daca dauneaza ca medicu mi la recomandat vro doua luni si de cand il iau parca ma cam doare in zona subratului stang si zona stanga a inimii.
0
15-04-2010, ora 20:47
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
da intradevar este cam mare, eu ma confrunt cu asta de cateva luni in timpul zilei o simt foarte putin dar tot asa ca si tine am acelasi senzatii cand ma culc sau cand ma trezesc peste noapte eu nu mai iau nimik decat acea tinctura si magne b6..este de la cap 100%eu cand am luat pastile de la psihiatru nu mai aveam nimik la inima..deci zi si tu...toata lumea mi-a spus sa o ignor si asa fac am zis...bate sa vedem cat poti.mai imi fuge si mie gandul.inainte eram ca tine fugeam la urgente.dar acum stau calm si trece..eu am si extrasistole...eu zic sa stai calm..ca o ia razna si pe panica...ia de control seara un metroprolol sa vezi ca nu mai bate si dormi ca un bebelus.nu stiu daca este voie cu betablocant...intreaba doctoru.nu te panica inima nu doare asa toata ziua.sanatate multa!!!!
0
18-04-2010, ora 19:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat, d-nule Ionuţ!

Nu-mi cereţi să vă vorbesc altfel, pentru că...nu vă voi respecta dorinţa. Îmi cer scuze!
Da, aşa este, aveţi dreptate - am o activitate relativ intensă pe acest forum. Ador să (încerc să) îmi ajut semenii - trăiesc să (încerc să) ajut şi (încerc să) ajut pentru a trăi :)
În ce priveşte d-na doctor Iliescu, vă rog să o sunaţi, şi dânsa vă va da toate detaliile cu privire la consultaţie şi şedinţe. Eu nu vă pot da aceste informaţii, pentru că nu le cunosc în totalitate (şedinţele diferă (ca şi abordare, dialog şi număr), iar suma la fel). Încearcaţi să ajungeţi la d-na Iliescu, nu veţi regreta, credeţi-mă pe cuvânt. Decizia vă aparţine!
Şi mie mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu mulţi oameni, inclusiv cu dvs., dar prefer să rămân în anonimat :) De ce? Pentru că nu vreau să fiu răsplătit nici măcar cu prezenţa persoanelor pe care le-am ajutat (pentru mai multe detalii citiţi-mi profilul, aşa veţi înţelege mai bine (daţi click pe numele meu)). Prefer să nu mă cunoască nimeni, să ajut din "umbră"...Mulţumesc pentru înţelegere :-)

...
" eu sunt din Ploiesti...tu de unde esti? "
- Eu locuiesc în aria metropolitană a Bucureştiului :) Am fost în Ploieşti de nenumărate ori. Cel mai recent...pe 10 aprilie (am fost la mânăstirea Ghighiu) :) Nu mai ofer de foarte mult timp informaţii exacte cu privire la mine, pentru că multe dintre cele oferite au fost folosite de către unii pentru a putea să formuleze fraze denigrante (am mulţi duşmani pe forum, din păcate). Vă voi da detaliile dorite prin intermediul unui e-mail :)
...


Să fiţi binecuvântat cu multă sănătate, iubire, lumină şi armonie. Dumnezeu să vă călăuzească viaţa numai pe "drumuri" frumoase.
Cu respect şi stimă,
Mr. Nick:)
0
18-04-2010, ora 20:48
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
k.sunt de acord exista foarte multi oameni care fac rau pe unele forumuri...ma mira ca unui om asa de saritor si foarte k se gasesc asemenea oameni care sa-i adreseze cuvinte urate etc...dar nu am mai mira nimik in aceasta tara.Se pare ca tinctura de talpa gastei da rezultate am o sapt de cand iau si nu mai am palpitatii asa dese sau extrasistole..vedem mai incolo(am fost si mai relaxat sapt asta).O sa scriu acel mail cat de curand pot si vom vb mai mult acolo.La Doamna dr.voi ajunge cat pot de repede si voi vb cu dansa.Inca o data multumesc mult pt.tot.
0
19-04-2010, ora 18:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

D-nule Ionuţ, multe dintre denigrări le-am meritat, pentru că am recurs la principiul răspunsului cu aceeaşi monedă. Am fost jignit - am jignit; am fost acuzat - am acuzat..., etc. În acea perioadă am trăit şi pentru a mă apăra, pentru a retuşa tot răul direcţionat către mine, dar mi-a folosit la...NIMIC! Acum, Slavă Domnului, poate tot mapamondul să mă denigreze, nu mă mai interesează, pentru că trăiesc doar pentru a mă face util. Dacă o persoană m-ar pălmui chiar m-aş bucura şi, cu toată iubirea disponibilă, aş ierta-o şi aş înţelege-o, aşa că...nu vă faceţi griji în privinţa mea. Chiar dacă sunt foarte tânăr, sunt conştient că iubirea este sentimentul cel mai puternic din Univers (Dumnezeu este iubire, iar Iubirea este El). Cu ea în mine, aşa cum există acum, voi putea în continuare să-mi consider duşmanii, ca fiindu-mi prieteni, şi să le ofer înţelegerea şi sprijinul meu, ambele simple şi umile.Totuşi, vă mulţumesc pentru disponibilitatea de a vă gândi la mine.

...
Continuaţi administrarea tincturii de talpa gâştii. Este extraordinar de bună. Are capacitatea să vă stabilizeze activitatea inimii, dar trebuie folosită o perioadă mai îndelungată. Efectele pozitive se vor evidenţia în scurt timp (1-2 până la 4 săptămâni), dar se vor consolida după un interval de timp semnificativ (în mai mult de 12 săptămâni).
...

Să fiţi binecuvântat şi să vă însănătoşiţi grabnic :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
20-04-2010, ora 03:05
Xena_007
Nu este medic/terapeut
Xena_007
Ar trebui sa intelegi daca ti-as spune ca poate nu e legata de medicina problema ta. :D
0
30-04-2010, ora 11:25
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Nick,
Am inceput de ieri sa iau "Talpa Gistii". Sa vedem si minunea asta. :)
Dupa prima zi nu am simtit nimic deosebit, doar ca am dormit mai bine.
Stii cumva daca merge cu Cipralex si Anxiar (ce mai iau eu) ?
0
30-04-2010, ora 12:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Daniel, asocierea nu îţi face rău, dar doar dacă respecţi dozajul recomandat. Nu-ţi administra talpa gâştei mai mult ca şi frecvenţă şi nici ca şi cantitate (nu mai mult de 3 ori pe zi şi de 20 pic. x 3/zi) şi nu mai lua niciun alt medicament cu proprietăţi psihoactive (niciun alt medicament exceptând Cipralex şi Anxiar).
Te vei simţi foarte bine! Aşteaptă cel puţin 2 săptămâni - doar după acest interval se vor evidenţia foarte clar calităţile acestei plante de a trata palpitaţiile şi alte dereglări cardiologice.
După cum ai observat, şi sistemul nervos are de câştigat, ca de altfle şi cel endocrin :)


Să fii binecuvântat!
Cu respect şi iubire,
Mr. Nick:)
_

P.S. - Stimate d-nule Ionuţ, vă voi răspunde la e-mail (vă rog să aveţi puţintică răbdare).
Să fiţi binecuvântat!
_

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
30-04-2010, ora 14:28
dddd
Nu este medic/terapeut
dddd
k...multumesc mult Mr.Nick.pt.Dniel, sa sti ca sunt in a treia sapt.de cand iau talpa gastii si se vad rezultatele, nu am mai avut papitatii poate odata la o sapt mai mari dar in rest k.sper sa rezolv prob cu asta.Mr.Nick...iau 6 sapt daca dupa ce nu mai iau revin simptomele?
Adaugă un comentariu / răspuns
90 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  • E normal să-ți simți inima bătând?
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  •