Iau cipralex si am ramas insarcinata

17-01-2013
mihadeian
Nu este medic/terapeut
mihadeian
Am inceput tratamentul cu cipralex de 10 mg la sfarsitul lui 2011, am luat timp de 6 luni dupa care mam simtit bine si lam intrerupt, depresia a revenit si de 3 luni iau din nou. Am 28 de ani si un baietel de 7 ani, care isi doreste foarte mult un bebe, sunt casatorita de 9 ani, nu ne-am protejat niciodata, am ramas insarcinata cu baietelul si inca o data dar sarcina sa oprit din evolutie.Nici nu ma asteptam sa raman, am o luna de sarcina, pot pastra copilul?sau exista riscuri daca il pastrez?
va rog sa ma ajutati cu un raspuns, va multumesc
2 comentarii
0
26-03-2013, ora 10:24
camelia37
Nu este medic/terapeut
camelia37
buna ziua...am luat tratament cu cipralex multi ani.acum mi-a intarziat ciclul si s-ar putea sa fiu insarcinata...ce riscuri sunt pt copil.mentionez ca acum am imtrerupt cipralexul dat fiind ca mi-a intarziat ciclul si as putea sa fiu insarcinata..vreau sa pastrez copilul..multumesc si astept raspuns
0
26-05-2014, ora 11:42
to01georgi
Nu este medic/terapeut
to01georgi
Buna! imi poti spune te tog mihadeian daca ai reusit sa duci sarcina pana la capat si daca au fost probleme cu bebe in timpul sarcinii sau dupa? sunt la tratament cu cipralex si ne dorim un bebe, iar acum sunt in cautare de raspunsuri. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Expunerea fetală la medicamente antidepresive poate avea un efect negativ asupra dezvoltării creierului nou-născuților
  • Antidepresivele utilizate în timpul sarcinii pot avea efecte negative asupra urmașilor
  • Impactul utilizării antidepresivelor în timpul sarcinii asupra dezvoltării cerebrale a copilului
  •