IRIDOLOGIE - NUTRITIE

15-05-2009
pavel_andrei2002
Nu este medic/terapeut
pavel_andrei2002
Recomand tuturor celor ce doresc sa urmeze un tratament cu produse naturiste sa consulte prima data un medic. Pentru a va pune un diagnostic. Un medic naturist ar fi cel mai indicat, deoarece nu multi cunosc plantele. Sunt anumite plante medicinale care se comporta ca si medicament si pot provoca mai mult rau decat bine.
Tratamentul naturist recomandat de medicii naturisti se prescrie vizand organismul nostru ca pe un intreg. Trateaza prima data cauza si pe urma efectele. In medicina traditionala prima data sunt tratate efectele (dupa cum multi dintre noi au patit-o...) iar cauza ramane in continuare, din acest motiv fiind foarte multe recidive dupa o insanatosire aparenta.
Am aflat curand despre iridologie si va pot spune ca imi pare singura metoda eficienta de diagnosticare. Irisul contine cele mai variate zone de diagnosticare: putem primi informatii despre inima, ficat, rinichi, putem vedea chiar predispozitia pentru un infarct miocardic. Dintr-o singura privire medicul iti poate spune ce boli ai avut si cu ce probleme te confrunti in acest moment. Nu trebuie sa alergi in multe cabinete, pentru tot felul de analize...La iridologie totul e mult mai simplu. Am vizitat si eu un astfel de cabinet, unde va in zona stadion Dinamo, dr Stefan Guta si intradevar in 15 minute stiam totul despre mine, inclusiv la ce trebuia sa ma astept in urmatorul interval de timp.
De exemplu, in Israel, exista o legatura foarte stransa intre clinica de iridologie si spital. Pacientii vin la spital deja cu diagnosticul pus, ceea ce usureaza mult munca medicilor din spitale.
De asemenea sa nu uitam de NUTRITIE. Principalul mijloc de insanatosire il reprezinta o nutritie echilibrata. Aceasta va furniza cele mai bune cantitati de nutrimente necesare organismului, care sa permita acestuia sa fie cat mai sanatos si sa munceasca atat cat poate. Trebuie sa avem mare grija de alimentatia noastra. Omul consuma 100 tone de alimente intr-o viata. Felul in care va hraniti influenteaza in cel mai inalt grad capacitatea dumneavoastra de a va mentine sanatosi...
Asa cum spune un medic iridolog : "Un individ nu este bolnav pentru ca are o boala, ci are o boala pentru ca este bolnav". Aveti grija ce mancati ca sa fiti sanatosi tot timpul !
1 comentarii
0
07-08-2009, ora 22:12
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Multumim pt informatii, vom tine cu siguranta cont de ele! Toate cele bune;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii