INTRERUPEREA

22-05-2011
sirena1
Nu este medic/terapeut
sirena1
NU INTELEG DE CE IMI ESTE ATAT DE NEREGULATA MENSTRUATIA DE CAND AM INCETAT SA MAI IAU ANTICONCEPTIONALE PENTRU CA DE ATUNCI ESTE FOARTE CIUDAT CUM MI-A VENIT "CICLUL MENSTRUAL" :
IANUARIE:NORMAL 05-10 IAN
FEBRUARIE:12-17
MARTIE:DELOC!
APRILIE:05-12 PETE MARONII
MAI:IN PREZENT 22 INCA NU A APARUT NIMIC
NU AM SIMPTOME DE NICI UN FEL.CE SE INTAMPLA CU ORGANISMUL MEU???SE POATE EXCLUDE POSIBILITATEA SARCINII DACA NU AM AVUT CONTACT SEXUAL IN TOATE ACESTE LUNI DE ZILE DELOC??ESTE REACTIE ADVERSA DE LA ANTICONCEPTIONALE SI ARE ROL SI FAPTUL CA AM INTRERUPT TOTAL RELATIA SEXUALA???AJUTATI-MA VA ROG CE AS PUTEA FACE SA IMI DAU SEAMA SINGURA CE SE INTAMPLA???
Mentionez ca sunt intr-o perioada foarte tensionata de atunci si in stress continuu...mi s-a ingrasat parul edsi am firul subtire si nu aveam problemele astea inainte si m-am umplut de matreata in exces si bubite in cap si pe spate care vad ca se extind pe corp pe alocuri.apar sub forma de cosuri si se transforma in bubite ca acelea sub forma de vindecare deja.
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul