INTEPATURI PUTERNICE ZONA INIMII

24-04-2010
mihaibucur
Nu este medic/terapeut
mihaibucur
Iata care este problema mea: De ceva vreme am constant dureri si intepaturi puternice in zona inimii. Durerile dureaza cateva ore si se repeta la circa o saptamana. Am fost la cardiolog, am facut EKG, care a iesit normal, doar tensiunea ceva mai ridicata. Per total, mi-a spus ca nu am nici o problema in zona cordului. Mi-a recomandat totusi sa fac o ecografie tiroidiana si o raza pulmonara, ambele iesind de asemenea normale. Totusi durerile mele persista. Ele au loc exact in zona inimii. De cateva ori am avut s junghi in spate concomitent cu durerile, si mi-am simtit si mana stanga amortita, chiar doctorul spunandu-mi ca in acest caz e vorba de inima. Am revenit la medic, iar in urma consultatiei, EKG-ul a iesit din nou normal. Medicul, ironizandu-ma (!!) m-a intrebat daca simt durerile in interior sau la suprafata, dar mie imi vine greu sa fac distinctia. In fine, sa spunem ca a reusit sa ma convinga ca nu e vorba de inima. Dar durerile mele persista. Ce credeti ca ar putea fi? Mentionez ca am doar 24 de ani, nu fumez, cafea beau foarte rar (maxim o cafea-doua pe luna), iar alcool de asemenea consum putin si doar la ocazii. Multumesc.
1 comentarii
0
24-04-2010, ora 09:39
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da, poveste veche, medicii nu cred niciodata pacientul ci numai analizele. Iar analizele nu releveaza nici macar 5% din adevarul despre starea sanatatii pacientului. Sunt sute de miid e cazuri de pacienti bolnavi cu analize "santaoase".
Daca analizele are fi inventate de Dzeu ar fi dat rezultate 100%, dar ele sunt inventate de oameni fara cunoastere si plini de greseli.
Iti recomand sa mergi la un medic homeopat pt. durerea ce o ai. In homeopatie se cunosc aceste simptome de peste 200 de ani si sunt usor vindecabile. Mergi insa la un medic bun care practica homeopatia clasica (Dr. Silvia Nedelcu, Dr. Ileana Randasu din Buc. de exemplu). Da cardilogi iti pierzi timpul si daca iei medicamente chimice iti risti sanatatea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici