Intarzierea ciclului - 26 de zile

26-09-2009
denisa_333
Nu este medic/terapeut
denisa_333
SUNT diana, am 22 de ani
In urma cu 2 an am luat diane 35, dupa ce m-am lasat de ele(decembrie 2008) am avut ciclu
menstrual neregulat si anume:30, 30, 32, 35, 46, 35, 31 de zile, iar ultimul trebuia sa-mi vina in 1 septembrie daca socotesc la 31 de zile( ca si precedentul), dar nu mi-a venit, ultimul contact sexual l-am avut in urma cu 5 saptamani ( am facut 10 minute fara prezervativ si apoi l-am pus si am continuat asa vreo 10 minute pana la final, ejacularea s-a facut in prezervativ)
, iar la 2 saptamani dupa respectivul contact sexual facut un test barza si a iesit negativ.

LA 5 zile dupa primul,
test barza am mai facut un test si mi-a iesit negativ.Momentan nu am bani sa merg la un control la ginecolog, desi stiu ca asta ar fi cel mai bine.
Este posibil sa fiu insarcinata (daca singurul contact sexual dupa ultima menstruatie a fost cel de mai sus) si chiar daca testele au aratat negativ?
Tin sa precizez ca in ultimele 2 luni am fost cam stresata ( licenta+probleme in familie) si am avut iinflamatie la vezica urinara pe care am tratat-o la indicatiile farmacistei : bispetrim, urinal, dar care mia revenit de 3 ori dupa tratamentul respectiv!
4 comentarii
0
27-09-2009, ora 08:48
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
O sarcina nu este exclusa, dar este, totusi, improbabila. Sunt multe cauze pentru care menstruatia poate intarzia, in afara de sarcina. Inclusiv cauze psihologice, chiar simplul stress poate face ca menstruatia sa nu vina.
Mergeti la doctorul dv. Daca nu poate elucida cauza, va va da un bilet de trimitere pentru consultatie gratuita la ginecolog sau la endocrinolog.
0
03-10-2009, ora 17:13
denisa_333
Nu este medic/terapeut
denisa_333
Am fost la medicul ginecolog in control si mi-a descoperit o rana pe colul uterin, ovare pline de chisturi, si raceala la ovare su uter, apriximativ 40% din colul uterin reprezinta rana, mi-a facut reteta pentru klion ovule, septovag plicuri cu care sa fac spalaturi cu ceai de galbenele, ketonal supozitoare( pe care nu pot sa le iau caci dupa fiecare am senzatie de ameteala si trebuie sa merg la toatela urgent) si doxicilina 100 mg, si mia dat si arefam( ca sa-mi vina ciclu)si mia mai facut o reteta pt yasmine( cu care trebuie sa incep din prima zi in care imi vine ciclul) pentru chisturile de pe ovare. mi-a mai spus ca daca nu mi se vindeca rana de pe colul uterin trebuie sa ma cauterizeze.
Eu am mai citit pe alte situri ca nu ar fi prea buna cauterizarea, sper sa nu ajung acolo!
0
03-10-2009, ora 19:39
denisa_333
Nu este medic/terapeut
denisa_333
si inca ceva. m-am documentat de pe csid.ro si am aflat ca cauterizarea nu se mai practica in euriopa de aproximativ 6 ani, la noi de ce inca se practica? are vre-un efect negativ?
mi-e foarte frica am citit niste marturii de pe un forum :durere, miros de carne arsa,
in cazul in care dupa tratamentul pe care il urmez nu da rezultate, este indicata cauterizarea?
sau ce este indicat?
0
03-10-2009, ora 20:55
denisa_333
Nu este medic/terapeut
denisa_333
am fost in timosoara la cabinetul doamnei tilinca gabriela, dar controlul si diagnosticul a fost facut de colega ei Gergely Roxana, despre tilinca am citi pe un forum multe lucruri rele, are un " fix" cu cauterizare, nu incearca tratamentul intai, o sa consult si alt medic ginecolog inainte de cauterizare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul