INIMA SI SARCINA

24-01-2010
andretag81
Nu este medic/terapeut
andretag81
Buna ziua! Am si eu nevoie de un raspuns sau doua! Am 28 ani si o sarcina in evolutie de 12 saptamani, in 2006 am fost diagnosticata cu prolaps minor VMA, insuficienta mitrala grad I/II, insuficienta tricuspidiana grad I. Pot aceste probleme la inima sa imi afecteze sarcina, cum?Mentionez ca ce mi-a spus cardiologul a fost doar control anual si Egiloc 25 la nevoie, daca am palpitatii.
O alta problema ar fi rezultatul analizelor:eritrocite 5 si leucocite +500, ambele in urina si leucocite 10, 87, limfocite 19, 90, neutrofile 7, 55 in sange. Ce pot insemna aceste rezultate? poate fi grav in sarcina?
Va multumesc mult!
1 comentarii
0
24-01-2010, ora 16:36
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
In timpul sarcinii veti lua in greutate, este ceva normal, inima va trebui sa se adapteze la acest aspect dar avand aceste probleme inimi ii va fi mai greu si s-ar putea ca aceste afectiuni sa se agraveze si sa va influenteze si dumneavoastra sanatatea si inplicit a fatului.Dar cel mai indicat este sa consultati un medic cardiolog care sa va explice exact situatia si ce tebuie facut mai departe.
Cat despre analizele urinare nu arata deloc bine se pare ca aveti o infectie urinara trebuie sa consultati un urolog, dar sai mentionati de sarcina deoarece medicamentele trebuie alese cu grija astfel incat sa nu afecteze sarcina (este cazul si pt tratamentul afectiunilor cardiace), acelasi lucru il arata si analizele din sange.

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul