INIMA BATE SLAB

04-02-2009
marinescu_nico
Nu este medic/terapeut
marinescu_nico
va rog sa-mi spuneti si mie la ce ne putem astepta, si daca e grav.mama este cu tensiune oscilanta, si are cardiopatie ischemica si hipotiroidism.dupa administrarea unor medicamente pentru tiroida si artroflex, pentru coxartroza, are sezatia de sufocare si, ori de cate ori i se ia tensiunea, i se spune ca inima se aude foarte slab.ce e de facut in acest caz?am uitat sa mentionez ca ia si atenolol.
2 comentarii
0
05-02-2009, ora 11:01
crazybboy
Nu este medic/terapeut
crazybboy
nu iti pot raspunde la intrebare dar mai adaug eu una: cum ar trebuii sa bata o inima? exemplu: cand faci sport si pui mana la inima o simti ca bate tare; cand mergi normal tot o simti ca bate, dar seara cum mi se intampla mie, pun mana la inima si nu simt deloc, e ca si cum n-as avea... ce se intampla? se odihneste, e relaxata? un raspuns va rog.
0
06-02-2009, ora 08:31
marinescu_nico
Nu este medic/terapeut
marinescu_nico
i se ia tensiunea zilnic si asistenta asculta bataile inimii cu stetoscopul.aici i se spune ca abia i se aud bataile inimii.si dupa un ekg efectuat, se pare ca inima e slabita.sant de acord ca inima bate in functie de activitatea pe care o ai, dar ea oboseste foarte tare.mi-e teama.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici