INHASAL, aerosoli salini pentru sănătatea sistemului respirator

24-08-2011
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Inhalatorul salin INHASAL® este realizat in doua variante, una pentru adulti si alta pentru copii.

Alcatuire dispozitiv:
INHASAL® este realizat din portelan de cea mai buna calitate, care are avantajul ca pastreaza o perioada foarte lunga de timp proprietatile terapeutice ale sarii, spre deosebire de alte produse similare, conferind-i un aspect atragator.
_

Indicatii:
Alergii respiratorii
- Astm bronsic alergic
- Rinite alergice
Afectiuni pulmonare inflamatorii acute si cronice
- Rinite, Sinuzite, Faringite, Amigdalite, Laringite, Traheite
Alte afectiuni respiratorii
- Astm bronsic non alergic
- Bronhopneumopatie obstructiva
- Bronsiectazii
Profilaxia afectiunilor respiratorii la persoane sanatoase cu risc de a dezvolta boli respiratorii
- Persoane care locuiesc si / sau lucreaza in medii poluate
- Fumatori
Pe langa afectiunile mentionate mai sus, aerosolii de sare, prin efectul benefic de curatare si protejare a cailor respiratorii, pot diminua in timp sforaitul.
Se recomanda utilizarea lui de catre adulti si copii cu varsta de peste 3 ani, in orice moment al zilei.
INHASAL® este un tratament natural si adjuvant. Nu poate inlocui tratamentul etiopatogenic si simptomatic. Reprezinta "UN + PLUS PENTRU SANATATEA TA"
_

Proprietati farmacologice:
In timpul utilizarii, aerul inspirat trece printre granulele de sare, rezultand in urma acestui proces aerosoli salini. Acesti aerosoli sunt asimilati in caile respiratorii superioare si inferioare, asigurand protectia acestora in raport cu microparticulele poluante inspirate din mediul inconjurator. Aerosolii salini penetreaza, protejeaza si regenereaza optim mucoasa respiratorie, asigurand prin terapia naturala protectia si buna functionare a aparatului respirator.
_

Proprietati farmacodinamice:
Antiinflamator si antialergic - prin activarea mecanismelor imunologice si nonimunologice de aparare ale aparatului respirator (normalizeaza concentratia de proteina C-reactiva, acizi sialici si alfa 1- antitripsina in serul sanguin);
Antibacterian si antimicotic- prin activarea mecanismelor de rezistenta antiinfectioasa, favorizand repopularea cailor respiratorii cu flora normala, protejeaza si regenereaza mucoasa respiratorie;
Mucolitic si expectorant - efect mucomodulator prin fluidificarea secretiei si reducerea vascozitatii mucusului, imbunatatirea mobilitatii cililor contribuind la eliminarea rapida a secretiilor.
_

Continut: 35g granule de sare in stare naturala 100% cu calitati curative superioare, asa cum reiese si din compozitia chimica, extrase din salina Slanic Prahova, salina cu cel mai mare zacamant de sare din lume, format cu milioane de ani in urma si are proprietati terapeutice unice. Este o sare speciala, extrasa din straturile de profunzime ale zacamantului.

Compozitia Sarii:
NaCl 98, 57%; CaCl2 0.07%; MgCl2 0, 06%; CaSO4 0, 72%.
_

Beneficii:
De proprietatile terapeutice ale sarii se putea beneficia doar prin cure saline si prin bai in apele sarate ale lacurilor izvorate din interiorul muntelui de sare, acest lucru impunand deplasarea la Salina Slanic Prahova. In prezent puteti beneficia de aceste proprietati terapeutice ale sarii si acasa, folosind inhalatorul salin INHASAL®.
_

Modul de functionare:
INHASAL® este unic ca si realizare pe plan mondial avand in componenta sa doua valve de protectie, una la interior si alta la exterior cu scop principal protejarea sarii impotriva umezelii. In momentul cand se inspira, valva interioara se deschide permitand aerosolilor salini sa patrunda in caile respiratorii, iar cea exterioara se inchide pentru asigurarea inhalarii in conditii optime. Asadar, cele doua valve, prin sistemul de functionare, protejeaza sarea de umezire in momentul cand se expira accidental pe gura in dispozitiv.
_

Contraindicatii:
Forme clinice severe, decompensate ale afectiunilor respiratorii si cardiovasculare.
_

Reactii adverse:
Nu s-au semnalat reactii adverse majore. Foatre rar poate sa apara tuse uscata iritativa si in mod ocazional senzatia de uscaciune a gurii. In cazul in care tusea persista adresati-va medicului specialist.
_

Interactiuni:
Nu s-au observat interactiuni la folosirea inhalatorului in acelasi timp cu produse medicamentoase. Se poate administra concomitent cu acestea, fiind complementar tratamentului medicamentos. De mentionat faptul ca nu s-au inregistrat modificari ale tensiunii arteriale in momentul utilizarii produsului, intrucat aerosolii salini actioneaza local.
_

Certificare:
INHASAL® este un dispozitiv medical incadrat in clasa I, testat clinic, produs in Romania, conform legislatiei interne si normelor europene in vigoare, HG nr.911/ 2005 si Directiva 93/42/CEE, respectand standardele interne si internationale privind producerea si punerea pe piata a dispozitivelor medicale: SR EN ISO 14971/ 2007; ISO 980 / 2003; ISO 15223 /2002.
INHASAL® este certificat de Ministerul Sanatatii Publice din Romania, prin Aviz Nr.RO / I - 098-173 din 22.05.2008.

INHASAL® se poate elibera fara prescriptie medicala. In cazul in care apar manifestari neplacute adresati-va medicului specialist.
_
Link: http://www.romedic.ro/sectiune/inhasal.php
3 comentarii
0
31-08-2019, ora 21:17
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Mulțumesc pentru informații!
4
10-02-2020, ora 12:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună ziua!

Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță, cu plăcere.
Multă sănătate!
0
13-02-2020, ora 18:15
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Mulțumesc, la fel și dumneavoastră!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.