INFECTIE URINARA CU KLEBSIEALLA

15-05-2008
ileanai
Nu este medic/terapeut
ileanai
Buna ziua, va scriu in speranta ca primesc un ajutor (sfat). Persoana cu klebsiella este fratele meu 41 ani, care in urma cu cativa ani (6) a suferit un accident majort de circulatie (nu conducea el - era pe scaunul ghidului). Dumnezeu a tinut cu el si i-a scos in cale medici minunati, care dupa 4 luni de coma. si foarte multe operatii nu le mai tin minte numarul, l-au pus cat de cat pe picioare.
Urmeaza sa faca o operatie majora - proteza de sold.
Pentru aceasta organismul trebuie sa fie cat mai bine pregatit, si sa nu existe infectii.
Dar in cursul numeroaselor spitalizari, pentru interventiile chirurgicale, a contactat Hepatita VIRUS C, si aceasta KLEBSIELLA.
Ideea este urmatoarea, el cam face tot dupa capul lui si nu asculta de familie, disperat fiind sa sa faca cat mai repede bine, si rodul aceste incapatanari native, este faptul ca a cam luat medicamente dupa capul lui.
La ultima urocultura si antibiograma, a iesit rezistent la majoritatea antibioticelor, si sensibil la nitrofurantoin, biseptol, si imepenemum.
Am decis sa iau conducerea si sa ma interesez de un medic urolog
Va rog recomandati-mi pe cineva.
Din suflet va rog.
1 comentarii
0
30-01-2011, ora 22:36
Constantin1957
Nu este medic/terapeut
Constantin1957
Pentru ileanai
Nu sunt specialist dar din experienta tatalui meu care are Klebsiella, va pot recomanda sa-l linistiti pe fratele dvs. si mai ales sa urmeze doar sfaturile medicilor in orice problema; desi a suferit mult, este bine sa nu-si faca si singur alte suferinte; va recomand sa va adresati numai medicului urolog, specializat de regula si in bolile infectioase specifice aparatului urinar; de exemplu, va recomand cu certitudine spitalul de urologie specializat din bucuresti-theodor burghele care are specialisti extraordinari ; evident sunt si altii in fiecare oras pe care eu nu ii cunosc; adresati-va cu incredere celor care va sunt mai aproape de domiciliu; va doresc multa sanatate!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul