Implant sau punte dentara?

05-12-2006
RAD CARMEN
Nu este medic/terapeut
RAD CARMEN
Am inteles ca as avea nevoie de implanturi in partea de sus nu mai am sanatos decit caninul si inca vreo doua masele inclusiv ultima la care mi sau inchis radacinile as purea totusi sami fac o coroana in locul acelei punti care are o o bara metalica pe cerul gurii?
12 comentarii
0
04-02-2007, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Mesajul tau nu este foarte concludent.doar canin si niste masele...?punte care are o bara metalica pe cerul gurii?
0
04-03-2007, ora 00:00
valikawa
Nu este medic/terapeut
valikawa
desi informatiile pe care nile-ai dat sint cam vagi, cred ca este vorba nu de o punte, ci despre o proteza scheletata.Astept mai multe detalii.
0
14-01-2010, ora 13:34
octombrie
Nu este medic/terapeut
octombrie
buna ziua.am nevoie de un sfat daca e cineva binevoitor sa ma ajute. in urma cu 15 ani mi sa facut o lucrare pe arcada superioara mai exact o proteza fixa sustinuta de ultimele 2 masele si 4 pivoti introdusi in radacinile dintilor din fata.in urma cu 6 ani am inlocuit proteza si pot spune ca pivotii se prezentau destul de bine, din spusele medicului meu acelasi care ia introdus.acum lucrarea arata foarte urat si sunt nevoita sa o schimb recunosc ca imi este frica de ceea ce se gaseste sub lucrare.in concluzie vreau sa fac tot ceea ce este necesar pentru a ma pune la punct cu totul deoarece am un dezastru in toata gura, am cerut un preventiv unui medic timisorean si mi se pare exagerat de mult plata unui dinte de portelan 150 euro.si n700 un implant finit eu cred ca am nevoe de cel putin 4.. daca imi poate recomanda cineva un medic mai economic ii multumesc anticipat as prefera in timisoara..va salut si va doresc un 2010 plin de impliniri.
0
19-01-2010, ora 14:51
ioanna74
Nu este medic/terapeut
ioanna74
draga octombrie, si mie mi se par exagerate preturile in romania, eu locuiesc in grecia si iti spun ca un dinte de portelan are acelasi pret, poate cu 20 e mai mult, dar aici un medic plateste chiria cabinetului sau 1000-1500e pe luna, plateste taxe la stat 35la suta...salariul unui grec e 1200 e dar in romania de ce asa preturi exagerate ?oricum te sfatuiesc sa cauti in alta parte
0
19-01-2010, ora 15:58
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
si medicii din grecia, cel putin cei care fac facultatea pe la noi (nu toti, majoritatea).vin pentru distractie, vin doar la examene, iar cand ajung acolo sunt 0 barat. este o constatare personala.
0
19-01-2010, ora 20:39
ioanna74
Nu este medic/terapeut
ioanna74
draga cosmine, s-ar putea sa ai dreptate, nu stiu de ce dar am mai multa incredere in voi, medicii romani, dar eu nu ma refeream la cat de buni sunt, ma refeream la diferentele de pret romania -grecia, pt ca si eu am probleme cu dantura si as opta pt implanturi +proteza scheletata si as fi vrut sa le fac in romania, dar vad ca preturile sunt undeva aproape, avand in vedere si cheltuielile cu transportul, odata pt fixarea radacinilor artificiale, iar peste 6 luni pt montarea dintilor, ajung la aceasi cheltuiala, dar ma bucur sa gasesc acest site, aflu foarte multe lucruri interesante si ma bucur ca gasiti timp sa stati de vorba cu noi, cei care avem atat de multe nelamuriri
0
20-01-2010, ora 23:48
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Daca serviciile oferite sunt mai bune nu vad de ce nu ar si costa mai mult sau.in fine. Oare ptr faptul ca suntem romani trebuie sa coste mai putin.cred ca e o mentalitate demna de lasat in urma. Calitatea conteaza si costa. Materialele la noi sunt cu mult mai scumpe decat la altii ptr ca sunt italiene, nemtesti, USA.asa ca profitul lor e mai mare, nu al nostru.
0
21-01-2010, ora 00:09
octombrie
Nu este medic/terapeut
octombrie
pentru faptul ca suntem romani, avem un salariu de 200 euro lunar si e absurd ca un dinte sa coste 150 euro.ar trebui sa existe un barem si in ceea ce priveste serviciile medicale, raportat la salariul cetateanului roman si nu al amercanului..
0
22-01-2010, ora 19:51
ioanna74
Nu este medic/terapeut
ioanna74
incep sa ma indoiesc de calitate dupa ceea ce citesc pe site-ul acesta, faptul ca oamenii pierd implanturile dupa cateva luni, dupa un an e un semn ca ceva nu merge bine, si stii bine ca asta nu se intampla din cauza pacientului, pt ca atunci cand tu, ca medic, ai decis ca unui pacient i se poate face implantul, pt ca toate analizele au iesit bine, e sanatos, are grosimea, latimea necesara pt sustinerea implantului, singurul motiv ca un implant sa cada e lipsa de experienta a medicului, dar oameni suntem, putem gresi, intrebarea mea e daca se repara greseala fara costul suplimentar al pacientului, ca aici, in grecia, unde primim si certificate care atesta materialul folosit, precum si faptul ca, daca ceva nu merge bine cu implantul meu si ma aflu in alta tara imi pot rezolva problema acolo unde ma aflu, dar repet, stiu ce carte se face in romania, medicii nostri sunt mai buni decat multi din multe tari europene, ceea ce le lipseste, si nu generalizez, e experienta, practica, iar la unii simtul responsabilitatii.
0
24-01-2010, ora 11:34
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
pai ar fi cazul sa cautati pe cineva in care sa aveti incredere si cu care sa puteti discuta.nu doar sa stati cu gura deschisa.
0
24-01-2010, ora 20:26
ioanna74
Nu este medic/terapeut
ioanna74
imi devi din ce in ce mai simpatic, cosmine.zici sa iau avionul.?
0
19-03-2010, ora 08:13
Dr.Alexandru BURCEA
Identitate neconfirmată
Dr.Alexandru BURCEA
pentru octombrie:daca folositi cuvantul preventiv acest lucru imi indica faptul ca lucrati in Italia asa ca cel mai bine ar fi sa mergeti in Italia si sa cereti si acolo un preventiv pentru a putea vedea diferenta!chiar daca suntem in Romania folosim aceleasi materiale si tehnici la fel ca in Italia sau in orice alta parte a lumii DAR la preturi mult mai mici!vi se pare mult 150 euro pt portelan mergeti in Italia si platiti 500 sau pt un implant 1200 euro!nu mai judecati prin prisma "salariului mic" ca nu este corect!daca aveti salariu de 200 de euro si vreti o masina noua gen logan faceti imediat un credit pe 10 ani in timp ce pt dinti"nu se merita"!oare?!judecati intai bine si apoi lansati teorii ce nu au legatura cu realitatea!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •