Imi transpuira rau mainile si picioarele

22-03-2008
cami_miha
Nu este medic/terapeut
cami_miha
De cand ma stiu imi transpira rau picioarele, palmele si la axila.Sa numai spun vara...nu pot sa port o sanda cu toc pt ca imi transpira rau si nu pot sa merg.La maini este dezastru...cateodata mi se si umfla degetele..."balta" ma fac:(.
La axila...treb sa am grija ce haine imi cumpar ca sa nu se vada transpiratia...:(...mai mult maieuri fara maneca.
Am incercat tot felul de creme, pudre, spray-uri...dar nimic.Ce ma sfatuiti sa fac?
Eu am o "boala" genetica(SOP) si de 3 luni fac tratament.sa fie din cauza acestei anomalii genetice?
6 comentarii
0
25-03-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Exista un tratament cu toxina botulinica, insa este destul de costisitor si se repeta la 6 luni. Pentru acest tratament trebuie sa va adresati unui cabinet de dermatologie estetica.
0
28-03-2008, ora 00:00
serbana
Nu este medic/terapeut
serbana
am avut si eu ac pb pana la varsta de 28 de ani cand un medic mi-a recomandat ceai de salvie si mi-a trecut complet
0
19-12-2008, ora 23:53
livia55
Nu este medic/terapeut
livia55
am si eu o intrebare.trebuie sa bei ceaiul sau te speli cu el pe maini si picioare?
0
23-02-2009, ora 20:17
laleaua neagra
Nu este medic/terapeut
laleaua neagra
si eu am aceiasi intrebare ciaiul de salvie e chear benefic ajutor vine nara nu mai vreau transpiratie mai stie cineva vreun remediu
0
17-02-2013, ora 15:55
perspirexokazii
Nu este medic/terapeut
perspirexokazii
Transpiratia abundenta o puteti rezolva cu driclor. Cautati pe google driclor pret si veti rezolva problema. Puteti rezolva transpiratia in exces. Fratele meu a scapat asa. Sanatate!
0
22-02-2013, ora 13:01
tsambarteanu
Nu este medic/terapeut
tsambarteanu
Si eu am avut problema asta toata viata mea.
Practic, ca sa intelegi exact cum statea situatia, dimineata sau seara dupa ce faceam dus, ma stergeam evident cu prosopul, iar pana sa imi pun tricoul pe mine, deja aveam bule de transpiratie la axila. Pur si simplu aceasta problema iti ruineaza incederea de sine, de extrem de multe ori am fost pus in situatii jenante, sa imi tin mainile fix pe langa corp cand eram in public, sa nu pot sa fiu in largul meu sau sa ma distrez cand ieseam cu prietenii pentru ca tot ce ma gandeam era cum sa fac sa nu ridic mainile si sa mi se vada petele de la sub brat. Era absolut stresant si pur si simplu era un cosmar care devenise o obsesie. Bineinteles ca am incercat tot felul de antiperspirante din magazine, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe si nimic, nu ma ajutau decat impotriva mirosului de transpiratie si nimic mai mult. Cred ca am intercat toate antiperspirantele posibile gasite in magazinele noastre si nu numai. Dar nimic.

Pana la urma am inceput sa caut pe net produse "profesionale" sa spun asa antitranspiratie. Am gasit mai multe solutii, insa m-am oprit la una, si anume Odaban Antiperspirant, datorita pretului bun si a duratie de folosire de 6 pana la 12 luni.

L-am cumparat de pe antitranspiratie.ro si s-a dovedit a fi alegerea perfecta. De ce? Pentru ca pur si problema mea de o viata s-a incheiat. Este absolut incredibil! Aici gasesti si lotiune pentru maini pentru transpiratia manilor si podra pentru picioare pentru transpiratia si mirosul picioarelor.

Ideea e ca trebuie sa respecti foarte bine instructiunile de folosire pentru o functionare perfecta. Trebuie sa te dai doar seara inainte de culcare, dupa care a doua zi nu te mai dai cu nimic, sau poate doar un spray deodorant normal (nu antiperspirant). Te dai in fiecare seara timp de o saptamana, dupa care te dai cam de 2 ori pe saptamana, iar apio doar la nevoie. Cunosc o persoana care si-a facut chiar si operatie la subrat sa scape de transpiratie si transpira la fel ca inainte, iar dupe ce s-a dat cu Odaban Antiperspirant nu mai are nicio problema.

Deci iti recomand cu cea mai mare caldura acest Antiperspirant Odaban pentru ca pur si simplu te scapa de transpiratia la subrat si nu numai.

Sper sa fi fost de ajutor si iti doresc "uscare" usoara :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce transpirăm?
  • Transpirația excesivă (hiperhidroza)
  • Glicemia ar putea fi măsurată prin analiza transpirației
  • Transpirație urât mirositoare - cauze și tratament
  • Transpiri noaptea? - lista cauzelor posibile
  • De ce unii oameni transpiră mai mult decât alții
  • Monitorizarea transpirației, cu ajutorul unor senzori speciali
  •