Iminenta de avort?

29-10-2008
DINULYZ
Nu este medic/terapeut
DINULYZ
am 32 ani si sunt insarcinata in 16 sapatmani. de la 8 saptamani am fost diagnosticata cu iminenta de avort din cauza durerilor intense in zona pelviana si contractii. am facut de atunci nenumarate echografii din care a rezultat ca sarcina este ok. analizele mi-au iesit bune, sarcina evolueaza bine. am facut si tratament cu utrogestan si no-spa, dar durerile nu s-au diminuat deloc ba din contra au devenit mai intense. am fost din nou la doctor si mi-a spus ca nu stie ce am de ce ma doare asa de tare, si nu-si face efcetul nici macar no-spa injectabil. precizez ca anterior acestei sarcini, am avut o sarcina oprita din evolutie la 5 sapatmani, de aceea sunt ingrijorata.
spuneti-mi va rog, exista riscuri sa pierd sarcina mai tarziu? aveti un sfat care ma poate ajuta?
durerile sunt mai intense atunci cand ma ridic de pe scaun daca stau in pozitia sezanda mai mult de 10min.
in speranta unui raspuns urgent din partea dvs, va multumesc anticipat.
4 comentarii
0
29-10-2008, ora 14:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani a fost la cerere sau spontana? La ecografie nu au gasit nimic problematic la ovare ? Durerile in sarcina sunt normale dar trebuie combatute cu medicamente pentru a nu se declansa contractiile uterine si a pierde sarcina.Tu acum nu trebuie sa stai cu frica si cu stress ca vei pierde din nou bebelusul.Poate nu te odihnesti destul.De ce nu stai prin medicale?Poti sa-ti iei pana la 90 de zile fara probleme, apoi intri in prenatal. Sau daca nu lucrezi poate ca faci efort acasa, iesi zilnic la plimbare.Sa iei tratamentul prescris, no-spa poti lua pana la 3 comprimate pe zi si daca durerile nu cedeza la no-spa exista un un inlocuitor numit Gynipral [cere acordul obstetricianului tau pentru a-l lua].Foloseste si supozitoare de scopantil.Elimina stress-ul, gandurile negative.Stai relaxata pe pat, mangaie burtica si stai de vorba cu bebelusul tau; ai sa vezi ca durerile vor diminua.Tine o stransa legatura cu medicul tau obstetrician.Odihneste-te si va fi bine.
0
29-10-2008, ora 17:53
DINULYZ
Nu este medic/terapeut
DINULYZ
CASA DRHOUSE, VA MULTUMESC PT RASP.
NU SPERAM ASA DE REPEDE SA PRIMESC UNUL.
SARCINA OPRITA DIN EVOLUTIE NU A AVUT NICI O EXPLICATIE DIN PARTEA DOCTORILOR.
A TREBUIT SA FAC UN CHIURETAJ.
NU AM STRES CHIAR DELOC, IAR MEDICAL MI-AM MAI LUAT.
TINAND CONT CA NU AM DECAT 16 SAPT, AM ZIS SA-MI PASTREZ ZILELE DE CONCEDIU PENTRU MAI TARZIU.
SI NU AS PREA VREA SA IAU MEDICAMENTE.
ORICUM VA MULTUMESC PT SFAT, SUPORT ORICE DURERE DACA E COPILUL SANATOS SI VOI DUCE SARCINA LA TERMEN.
INCA O INTREBARE: AM BURTA CAM MARE, E NORMAL? MAI AM UN BAIETEL DE 12 ANI SI CAND AM FOST INSARCINATA CU EL, ASA AVEAM BURTA LA 5 LUNI POATE 6. DE INGRASAT NU M-AM INGRASAT DELOC, DOAR 3KG, IN REST DOAR BURTA E DE MINE. MERCI PENTRU UN EVENTUAL RASP.
0
30-10-2008, ora 05:37
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
La ecografie intreaba daca cantitatea de lichid amniotic este normala si daca ai un bebelus sau doi.Pe parcursul a 9 luni de sarcina trebuie sa iei cam 11 kg in greutate, Mananca si odihneste-te.Numai bine!
0
30-11-2008, ora 21:36
roxy06
Nu este medic/terapeut
roxy06
buna
si eu am avut un avort spontan in septembrie am aceleasi dureri.prima data am avut niste dureri mici si luam no-spa, dar pe langa astea am luat si acid folic centrum materna si utrogestan.apoi am avut o secretie maronie si durerila erau mai mari, iar la doua zile am inceput sa sangerez si am avut o noapte groaznica cu niste dureri infernale de burtica simte-am cum cineva imi smulge efectiv toate intestinele, iar cand m-am dus la toaleta am simtit cum m-ia picat ceva din mine, iar adoua zii pe tampon am gasit fragmente de cartine.dar la mine cand mi-am facut eco la 6 sapt nu ii batea inimioarapt mine a fost un soc cand mi-au facut eco si a spus ca numai am nimic.era prima sarcina si incercasem timp de 2 ani sa fac un bebe, iar cand reusisem sa raman sa intamplat ce sa intamplat.este ffffffffff greu sa pierzi o sarcina pe care ti-o doreai atat de mult cum este in cazul meu.dar sper ca la tine sa fie cu noroc si sa te ajute d-zeu.multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina după avort
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  •