insuficienta vertebrobazilara si sindrom vestibular

01-05-2011
Gabii
Nu este medic/terapeut
Gabii
Buna Ziua
In 2008 am fost diagnostizata cu isuficienta vertebrobazilara si cu sindrom vestibular. Am fost trimis la Rmn de catre un medic specialaist.
Rezultatul pe scurt: Debord discal circumferentialc2-c3, c3-c4, c4-c5 fara conflict disco -radicular
Proturzie discala mediana si foraminala bilaterala c5-c6, c6-c7, in contact radicular foraminalbilateral la nivel c6-c7.Pe secventa TOF arterial, aspect ocluziv, cu pierdere totala de semnal la nivelul segmentului prebazilar.(2008)
Rmn Craniu cu contrast(2009)
se ridica suspiciunea de stenoza cu lungimea de 2 mm la nivelul segmentului c2(intrapietros)al ACI
Angiografie 4 vase( 2009)
Av stin gcu origine din aort hipoplazica in rest angiografic in limite normale.( deci am scapat de stenoza)
RMn craniu (2010)
La nivelul poligonului Wilis in TOF se vizualizeaza o varianta anatomica cu hipoplazie vertebrala stanga care se termina in Pica si anomalii de flux la nivel carotidian bilateral in raport foarte probabil cu o viteza mai crescuta de circulatie la aceata pacienta tanara.
Rmn coloana cervicala (2010)
Tendinta la rectitudinea coloanei cervicale.Pensarea spatiilor i. v. c5-c6, c6- c7, condensarea si ascutirea a unghiurilor vertebrale posterosuperioare si posteroinferioare, c4, c5, c6. In incidente axiale discurile intervertebrale.
c5 -c6protruzat larg, posteromedian si parasagital stg, cu amprenta a sacului dural si a radacinii homolaterale, asociata cu compresie medulara dar fara fenomene de mielopatie cronica
c6 -c7 protruzat larg circumferential si usor parasagital stang cu amprenta sacului dural si al radacinii homolaterala.
Protruzii discale etajate cu conflicte duro-radiculo-medulare
Am auzit multe interpretari, dar solutii nu am gasit inca. Medici ispun ca dupa operatie 99 la suta ca ramin paralizata., deci nu se poate face nimic
Am 34 ani, primesc vasodilatatoare, miorelaxante, calmante antiimflamatoare.(sermion, betaserc siradalud, ketonal flamexin)
Simptome. Dureri pe partea cervicala, dureri de cap, tulburari de echilibru, ameteli, amortesc minile., pulzatii in zona gitului
Intrebarea mea este ca in afara de tratamentul actual care o am, as avea si alte posibilitati?
Multumesc
5 comentarii
0
02-05-2011, ora 19:23
Gabii
Nu este medic/terapeut
Gabii
Spne-mi ce sa iau, ce fel de ce ceai boabe etc.Eu nu sint medic dar daca nu ma ajuta o dai in bara.
Am o boala congenitala de fapt e o malformatie, tratamentul care il am nu prea ajuta. Nu stiu daca farmacia naturista poate sa ma vindece.Medici sint in tara asta?
0
03-05-2011, ora 22:07
Gabii
Nu este medic/terapeut
Gabii
Domnu Mircea vad ca comentariul dumneavoastra afost sters. Dar va raspund la intrebare.O persoana care se ocupa cu farmacia naturista ar trebui sa cunoasca anartomia omului si termenii medicali al investigatiilor pentru a putea recomanada un tratament adecvat. Deci insuficienta vertebrobazilara inseamna o insuficienta circulatiei singelui catre creier.Omul are doua artere vertebrale care se unesc in artera bazilara.La mine artera stinga nu este dezvoltata din nastere si pe linga asta exista si doua hernii de disc pe partea cervicala.Mai exact asta este diagnosticul.
0
23-07-2011, ora 12:04
Florin59
Nu este medic/terapeut
Florin59
ai primit vreun raspuns ?
eu sunt cam in aceeasi situatie ca si tine,..., se fac experiente pe mine si pe banii mei,.., deh asta-i treaba la romanica cu sistemul de sanatate !?
eu sunt inca la niste sapaturi in ceea ce priveste farmacia naturista, daca aflu ceva iti promit ca te voi informa, ok ?!
0
23-07-2011, ora 21:29
Gabii
Nu este medic/terapeut
Gabii
Domnu Florin
Nu am primit raspuns, dar dupa moarte primim raspunsuri toti. Pe acest site in mod sigur raspuns nu primesc de la medici, daca sint medici pe aici. Nu prea am incredere in farmacia naturista produsele sint mai scumpe decat medicamentele si nu si-au facut efectul. Daca aveti probleme cu circulatia periferica puteti sa incecati drenajul limfatic.Eu am incercat, si dupa sedinta ma simt cu mult mai bine.. dar a doua zi la fel de prost Daca aveti probleme cu sistemul neurovegetativ, in timpul proceduriii veti adormi, eu nu am putut
Va doresc sanatate.
0
26-07-2011, ora 18:19
Florin59
Nu este medic/terapeut
Florin59
ok, asa este in linii mari dar nu trebuie sa ne lasam si sa luptam in continuare, asta-i viata !
eu de exemplu acum fac un tratament alopat pentru neurovegetativ dupa care voi incerca un produs natural pentru imbunatatirea circulatiei cerebrale,..., nu ma las !
daca vrei iti spun exact despre ce-i vorba, ok ?!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: