Hyperventilatie ? Ajutor

03-03-2010
isa67
Nu este medic/terapeut
isa67
Dna Dr Balcan va multumesc pentru raspuns. Vreau sa va spun ca eu locuiesc in Olanda si aici nu sunt doctorii atat de amabili sa te trimita peste tot. Dupa 3 analize ale sangelui, 3 EKG, 1 electroencefalograma si o scintigrama (am o "inslula" de 10 mm pe tiroida care nu a crescut in ultimii 4 ani si deci dupa parerea medicului nu este periculoasa) am ramas ca la inceput cu diagnosticul Hyperventilatie. Mentionez ca toate aceste analize am reusit cu greu sa le fac in timp de 13 luni. Problema este ca ma simt din ce in ce mai rau. De aseara am stopat tratamentul cu Primula Onopordon si Conchae, pentru ca de cand am inceput sa le iau, am dureri cumplite in piept si un fel de apasare/greutate. Exercitii de respiratie am invatat, sa numar pana la 3 cand inspir si pana la 6 cand expir, iar respiratia sa o fac umfland abdomenul, nu pieptul. Exercitii de relaxare musculara am invatat, nu ajuta. Nu am fumat 3 zile si am avut aceleasi simptome. Nodul din gat este permanent. Iar daca ma mai duc inca odata la medicul de familie, ma trimite la psiholog. In timpul zilei am tensiune normala 127/72 dar pulsul intre 90/97, iar seara in pat 92/59 sau 94/61 si pulsul 76/78 si simt ca imi pierd cunostiinta. Este si parerea Dvs ca este Hyperventilatie si nu altceva?
1 comentarii
0
03-03-2010, ora 18:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Acea " insula " de 10 mm pe tiroida este destul de evidenta si e dezvoltata in tesut tiroidian... poti face hormonii tiroidieni la un laborator privat.eu sunt de parere sa insisti pe acest aspect. si cauta pe net sau intereseaza-te de medici romani care profeseaza in Olanda, in mod sigur gasesti unul prin apropiere...mergi la el si vorbeste-i, indiferent ce specialitate are, medicii romani in occident se cunosc intre ei si te va indruma.Hiperventilatia nu este o boala in sine ci un simptom ce poate fi expresia unei boli, o manifestare a unei disfunctii ce trebuie cautata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici