Hpv.. Help!

11-09-2015
Ioa nna
Nu este medic/terapeut
Ioa nna
Buna tuturor, am 29 de ani si in urma unui consult ginecologic am fost depistata cu o rana pe col.. Urmând sa mi se facă papa nicolau si testul hpv, spunându-mi ca papa nicolau a ieşi negativ iar hpv-ul pozitiv cu rădăcina 68 ( cancerigena) mi sa dat pt 3 luni sa iau isoprinosine de 3 ori pe zi ! Sunt putin speriata pt ca mi sa mai spus ca pot ajunge la biopsie... Vreau sa stiu daca cineva a mai avut asa cv si daca a scăpat de virusul hpv prin acest tratament ???? Nu as vrea sa ajung la biopsie :(
3 comentarii
0
11-09-2015, ora 14:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu exista tratament la ora actuala pentru virusul HPV. Vedeti pe YouTube filmul Sexul in afara casatoriei are un pret, in care se vorbeste despre acest virus. Tot ce puteti sa faceti este sa va intariti sistemul imunitar ca virusul sa nu se dezvolte. Medicamentul Isoprinosine vi s-a dat tocmai pentru intarirea sistemului imunitar.
Intrati pe subiectele mele si printati topicul Alimente care intaresc sistemul imunitar. Este un extras din 20 de articole de pe Internet acolo. Vedeti film ele despre virusul HPV in romana si engleza de pe Youtube. Mergeti periodic la doctor sa va faceti testul Papanicolau. O data la 3 luni sau la 6 luni, depinde cum va cheama medicul care va trateaza. Acest test surprinde o eventuala transformare a celulelor de pe col in celule canceroase si atunci puteti incepe tratamentul din timp, astfel incat sa nu dati in cancer.
Puteti da virusul oricarei persoane cu care aveti contact sexual cu sau fara prezervativ prin simpla frecare a zonelor genitale.
Tratamentul pt acest virus se face deci prin prevenirea infectarii altor parteneri, control periodic ginecologic si efectuarea testului Papanicolau si cresterea sistemului imunitar. De rana pe col trebuie sa se ocupe medicul ginecolog care va trateaza.
0
14-09-2015, ora 21:48
Ioa nna
Nu este medic/terapeut
Ioa nna
Sincer am citit mult pe net despre hpv-ul asta si am vazut pe alte forumuri ca erau pers care confirmau ca a scăpat de virus nush ce sa zic altii spun ca da altii ca nu eu sper din tot sufletul sa pot sa scap de el... Vreau sa stiu daca acest virus cauzează dureri pelviene ??
0
15-09-2015, ora 15:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca s-ar scapa de acest virus, ar trebui sa existe un tratament pentru asta si nu s-ar mai indica femeilor sa isi faca testul Papanicolau anual.
Prietena mea a fost depistata cu tulpina 16 cancerigena. A facut rana pe col. Au operat-o. I-au facut biopsie. Nu a simtit nimic ca era adormita. A facut tratamente ci ovule si ceaiuri. Acum trebuie sa mearga la testul Papanicolau si colposcopie din 4 in 4 luni. Nu pot sa va ofer informatia decat ca a avut dureri, ca altfel nu se prezenta la dr.
Medicamentul Isoprinosine este pt intarirea sistemului imunitar, ca organismul sa lupte cu virusul si sa nu il lase sa transforme celulele colului in celule canceroase. Dar nu face sa dispara virusul din corp.
Daca ati gasit postari ale unor persoane care au avut tulpini cancerigene si apoi dupa o perioada si-au facut genotiparea HPV care e in jur de 300 de lei si nu le-au mai iesit acele tulpini cancerigene, sa imi trimiteti si mie un link pe privat.
Dupa operatie si prietenei mele i-a iesit testul Pap bun. Dar asta nu inseamna ca virusul nu mai exista, ci ca virusul nu a produs celule canceroase.
Nu toate femeile care au acest virus fac cancer.
Dar de exemplu cáncerul poate aparea si in gat, din cauza sexului oral. Vezi cazul lui Michael Douglas care sufera de asa ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce diferenţiază infecţiile HPV care dispar de cele care preced cancerul?
  • Vaccinul HPV a redus riscul de infectare cu 90% în ultimii 10 ani
  • Cum să ne protejăm mai mult copiii - vaccinarea antiHPV
  • Vaccinul antiHPV e recomandat și la băieți
  • Vaccinul HPV crește șansele de concepție la femeile ce au avut în trecut boli cu transmitere sexuală
  • Sexul a devenit mai sigur pentru toată lumea, datorită unui program de vaccinare
  • Australia ar putea deveni prima țară care a eradicat cancerul cervical
  •