Hipotiroidism cu mixedem si hipecorticism

28-06-2009
valeria heres
Nu este medic/terapeut
valeria heres
Am fost diagnosticata cu hipotiroidism cu mixedem.Am urmat tratamentul cu euthyrox 100 timp de 8ani.In urma cu 2 ani am intrerupt acest tratament deoarece nu ma simteam bine cand il luam.Ameteam si aveam o stare de neliniste.Am luat foarte mult in greutate.In urma cu doua luni si pana in prezent tot corpul este umflat.Am luat furosemid si nu am niciun rezultat.Am fost la medic si in urma unui ecograf de tiroida mi s-a spus ca am hipercorticism.Nu stiu ce sa fac ca sa pot scapa de aceste umflaturi mai ales in zona abdomenului si la labele picioarelor. Va rog sa-mi spuneti daca ati avut asemenea probleme si ce ati facut. O zi minunata si sanatate maxima
7 comentarii
0
28-06-2009, ora 14:26
kristinika
Nu este medic/terapeut
kristinika
Buna ziua. Sufar de hipercorticism sindrom Cushing de 1an si 6luni. Am fost operata avand o tumora de corticosuprarenala. Este o anomalie mai exact o boala rara si grea. De aici mi s-au declansat multe probleme de sanatate. Traiesc zilnic cu diuretice regim alimentar si totusi acele edeme persista. sunt umflata la fata abdomen si labele picioarelor. Va sfatuiesc sa mergeti la un endocrinolog bun. ptr.investigatii amanuntite. Va pot recomanda spitalul Parhon mai exact pe d-na dr. Gudovan Emilia. Este o femeie deosebit de sufletista si pregatita profesional. Va doresc din suflet sanatate multa si daca va mai pot fi de folos cu ceva astept un raspuns din partea dumneavoastra. Cristina.
0
28-06-2009, ora 21:54
valeria heres
Nu este medic/terapeut
valeria heres
MUILTUMESC MULT AS VREA SA STIU CUM AJUNG LA DUMNEAEI SI CUM FAC PROGRAMARE SI DACA ESTE CU PLATA SI CAM CE SUMA AS AVEA NEVOIE.SUNT PENSIONATA MEDICAL.
0
28-06-2009, ora 22:24
kristinika
Nu este medic/terapeut
kristinika
Cereti bilet de internare ptr. Institul C.i. Parhon la medicul de familie sau la medicul specialist endocrinolog . Si mergeti a dumneaei si va programeaza. talonul de pensie. daca sunteti din Bucuresti internarea o puteti face si ambulatoriu. investigatiile sunt gratuite dar trebuie sa fiti draguta cu dansa. daca aveti o adresa de mail si doriti sa mi-o lasati putem discuta mai detaliat. Sanatate multa. Cristina din Bucuresti.
0
29-06-2009, ora 01:27
valeria heres
Nu este medic/terapeut
valeria heres
Multumesc nu sunt din Bucuresti si doresc sa aflu cat mai multe.Daca poti sa-mi dai mai multe detalii imi vor fi de un real folos.
0
15-07-2009, ora 12:50
ionela grecu
Nu este medic/terapeut
ionela grecu
buna ziua! stie cineva un medic bun edocrinilog la Sibiu?sau la Cluj???
Sufar de mixedem si iau euthirox. Am depistat acest diagnostic la Spitalul Elias anul recut in luna septembrie. Am 1.58 -65kg-39 ani, nu pot sa mai slabesc, de cand iau acest tratament:
- mananc un strudel cu branza dimineata la cafea
- la pranz un fruct chiar doua
- pe la 17 mananc o salata de rosii cu putina branza, ori cu carne in general de pasare, uneori mananc si ciorbita
-seara fructe
- beau cel putin 2 l. apa
- sufar si de un psoriazis de 20 ani.
0
16-06-2010, ora 01:56
ligia36
Nu este medic/terapeut
ligia36
Mai fetele astea toate cu probleme de tiroida si alte glande. ce ati spune daca eu v-as spune ca exista o solutie la toate astea si solutia nu are nici o legatura cu doctorii si medicamentele? Nu o sa va vand nimic, nu va cer nimic, numai am sa va trimit informatii. Daca stiti engleza, am sa va scanez o carte si va trimit si va lamuriti. Si o sa va descurcati singure dupa aia, nu mai aveti nevoie de ajutorul meu. Trimiteti adresa de email -* si aveti putin rabdare ca trebuie sa imi fac timp sa scanez cartea.
Intre timp, www.thedoctorwithin.com, chapters, cititi capitolul despre colon, despre enzime, despre zahar si cand mai aveti timp, cititi si restul.
De psoriazis se scapa daca se curata ficatul, the best breakfast is no breakfast at all dar daca nu puteti, incercati fruits only, in nici un caz pastries cu sugar! Iar de slabit nu o sa mai slabiti niciodata pana nu curatati colonul. Diureticele sunt killers, treceti frumos pe mancat numai legume crude, fructe, nuci, seminte si grains, asa cum le-a lasat Dumnezeu, negatite, cautati pe google The mucusless diet by dr. John R. Christopher, mergeti pe website-ul lui, este un medic care a murit prin 82, medic naturopat si herbalist, toti copiii lui sunt herbalisti si continua mostenirea de la tatal lui. Si nu mai cheltuiti cu doctorii si medicamentele ca nu mai e nevoie sa va spun ca medicamentele va termina ficatul care si asa este distrus.
Best of luck!



(*Modificat de administrator)
0
23-10-2014, ora 11:59
cinanic
Nu este medic/terapeut
cinanic
Buna, ligia36, sunt Nicoleta si am probleme cu tiroida si totodata mancarimi de nas, piele..pica parul, etc.te-as ruga mult sa-mi trimiti prin mail mai multe informatii.Multumesc anticipat!eu iau euryrox de 100;daca altcineva are probleme similare, as dori un sfat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.